НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Дървото на парите по фън шуй – ето как да привлечете богатство

Дървото на парите по фън шуй – ето как да привлечете богатство

0
Дървото на парите по фън шуй - ето как да привлечете богатство
Дървото на парите по фън шуй - ето как да привлечете богатство

Дървото на парите по фън шуй – ето как да го засадите, за да привлечете богатство

Някои растения имат способността да привличат финансово благополучие в дома ви. Всеки човек може да използва знанието на фън шуй, за да се отърве от бедността чрез прост, но ефективен талисман.

Дървото на парите е известно на много хора, защото това цвете носи хармония и материално благополучие в къщата.

Експертите препоръчват позоваване на знанието на фън шуй за правилно разположение на растението в къщата и активиране на паричната зона. Благодарение на прости манипулации, лесно можете да се отървете от финансовите проблеми.

Как да засадите правилно дървото на парите
То се нарича така заради листата, които приличат на монети. Това растение присъства в много домове. То е непретенциозно и не изисква много грижи.

Тези, които искат това растение да им бъде талисман за пари, не трябва да приемат растението като подарък. Смята се, че растението трябва да бъде закупено, а още по-добре – „откраднато“ от къща, в която няма проблеми с парите.

За да направите това, можете спокойно да скъсате малък израстък, да го занесете у дома и да го сложите във вода, така че да пусне корени. Засадете дървото в малък съд, като поставите няколко монети на дъното.

Когато порасне малко, преасдете дървото, като не забравяте да сложите монети на дъното и го украсете със символите на богатството на фън шуй: монети, червени панделки и пликове. Близо до цветето поставете фигурка на смеещия се Буда, която също помага на дървото да привлече финансови потоци към къщата.

Разположете дървото на парите по фън шуй, за да привлече богатство

Правилното местоположение на растението ще помогне да се активират финансовите потоци и да се отървете от проблемите с парите.

Според фън шуй, югоизточната зона отговаря за богатството – там трябва да поставите дървото, за да активирате паричния сектор. Можете да намерите югоизточната зона с помощта на компас.

След като определите зоната на богатство, трябва да я оформите правилно. За да направите това, премахнете ненужните елементи, които пречат на движението на паричната енергия.

Под саксията можете да сложите пари. Близо до саксията може да сложите касичка с пари, за да привлече парите към дома.

Важно е да се предотврати появата на прах по листата, в противен случай финансовите потоци ще бъдат блокирани. В сектора на богатството можете да поставите малък фонтан, аквариум със златни рибки или ваза с чиста вода. Също така в паричния сектор, можете да окачите картина, която изобразява вода.

Ако се грижите добре за дървото на парите, то със сигурност ще привлече пари към дома ви. Малцина знаят, че дървото цъфти. Смята се, че в дома, където дървото радва семейството с нежните си цветове, никога няма да има проблеми с парите.

За тези, които искат да се отърват от финансовите проблеми, е важно да помнят, че силата на мисълта може да привлече богатство и просперитет. В живота се случва, това за което си мислим, така че трябва да вярваме, че проблемите ще ни заобиколят.