НАЧАЛО ЗДРАВЕ За тонизирана кожа на лицето и стегнат овал, използвайте този метод!

За тонизирана кожа на лицето и стегнат овал, използвайте този метод!

0
За тонизирана кожа на лицето и стегнат овал, използвайте този метод!
За тонизирана кожа на лицето и стегнат овал, използвайте този метод!

За тонизирана кожа на лицето и стегнат овал, ще ви помогне този прост метод. Използвайте го няколко дни и ще се радвате на страхотни резултати!

Искате винаги да изглеждате млади – тогава правете тази процедура всяка вечер! След една седмица ще видите колко по-млади ще изглеждате, кожата ви ще бъде тонизирана и овалът на лицето – стегнат! Много е просто! Ще са ви необходими не повече от 15 минути. Резултатите са невероятни!

Лицето и шията са визитната картичка на всяка жена, така че те изискват най-внимателен подход и грижа.

С възрастта, мускулите на лицето губят тонуса си, кожата става по-малко еластична, става по-тънка и дехидратирана. Ние не бива пасивно да наблюдаваме тези промени във външния си вид.

Трябва да се намесим в този процес и да започнем борбата, за да запазим привлекателността си.

Искаме да ви предложим рецепта за едно чудесно средство:

Необходими са ви следните съставки:
ленено семе
чаша вряла вода
хартиена салфетка

Начин на приготвяне на тази вълшебна рецепта:
Залейте 1 чаена лъжичка ленено семе с 1/3 чаша вряла вода и разклатете за няколко минути. След това покрийте с хартиена салфетка и сложете да престои до вечерта.

Употреба:
Вечер, на почистено лице и шия, нанесете един тънък слой с памучен тампон, потопен в сместа. Когато първият слой изсъхне, намажете кожата отново. Повторете тази процедура 5 пъти.

Опитайте се да не се смеете или да говорите по време на процедурата, в идеалния случай – просто лежете спокойно в тишина. Накрая, измийте лицето си с преварена вода, нанесете нощен крем на кожата.

Направете си пълен курс за стягане на кожата на лицето и шията от 12-15 процедури и няма да разпознаете себе си, ще изглеждате толкова добре.

Използвайте този метод, за да се погрижите за външния си вид. Толкова е лесно!

За тонизирана кожа на лицето, комбинирайте тази процедура с масаж на лицето за по-добра циркулация на кръвта! Бъдете красиви!