Ускорете метаболизма си и отслабнете лесно!

Способността да отслабнете до голяма степен се определя от скоростта на метаболизма ви. За да ускорите метаболизма по време на съня, ви препоръчваме този прост коктейл, който включва съставки, които присъстват във всеки дом.

Ако консумирате това средство преди да заспите, можете бързо да постигнете напредък и да подобрите собствената си физическа форма.

Не само ще се отървете от излишните килограми, но и натрупаните шлаки също ще бъдат отстранени от тялото. Общото ви благосъстояние ще се подобри поради отстраняване на токсините.

Лимонова напитка за отслабване:
едно парче лимон
една чаена лъжичка сок от алое
една чаена лъжичка джинджифил
магданоз – една връзка
канела – една щипка
вода – половин литър

Начин на приготвяне:
Разбийте лимона и магданоза в блендер. Изсипете вода в тенджера, поставете я на котлона да кипне, а след това добавете лимона и магданоза, както и канелата и джинджифила.

Варете за пет до десет минути. Прецедете и оставете да се охлади. Добавете сок от алое и разбъркайте.

Съхранявайте в хладилника. Приемайте веднъж дневно по150-200 мл., преди да заспите. По този начин можете да стимулирате метаболизма по време на сън, в резултат на което ефектът ще се усети само за седмица.

Лимонът стимулира храносмилането. В същото време, не консумирайте тежка храна преди лягане, тъй като храносмилането на такава храна отнема много време.

Магданозът служи като диуретик. С негова помощ можете да се отървете от отока и излишната течност.

Джинджифилът ускорява храносмилателния процес и подобрява метаболизма в човешкото тяло. Има противовъзпалително действие, което елиминира нарушенията в храносмилателната система. Джинджифилът премахва токсините от дебелото черво и елиминира паразитите, които се появяват в него.

Алоето има леко слабително действие. В допълнение, този компонент стимулира секрецията на жлезите в храносмилателната система, така че апетитът се нормализира.

Стимулирането на метаболизма е особено важно за хора над 40 годишна възраст. На тази възраст скоростта на метаболизма се намалява, в резултат на което процесът на отлагане на мазнини в проблемните области започва.

Ако ускорите метаболизма, можете да отслабнете без болезнени ограничения по отношение на диетата. В същото време постигнатият резултат ще бъде траен.