НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете свещ и разберете дали желанието ви ще се сбъдне!

Изберете свещ и разберете дали желанието ви ще се сбъдне!

0
Изберете свещ и разберете дали желанието ви ще се сбъдне!
Изберете свещ и разберете дали желанието ви ще се сбъдне!

Изберете свещ и разберете дали желанието ви ще се сбъдне!

Пламъкът на свещта пречиства, затопля, изпълва с жизнени сили, осветява пътя и посочва правилната посока.

Ако искате да знаете дали желанието ви ще се сбъдне, задайте този въпрос към Вселената и изберете свещ, за да получите отговор.

Не бързайте с избора, помислете за вашата мечта и тогава изберете свещ.

Тя ще ви разкаже за бъдещето. Вие сами избирате, а тайните знаци на съдбата ще ви водят.

Свещ номер 1
Твърдостта и постоянството са вашите основни качества. Няма пречки по пътя ви, ако си поставите цел, определено ще я постигнете.

Свещ номер 2
Емоциите често ви правят лоша услуга. Достигайки целта си, вие показвате повишена нетолерантност и разваляте всичко сами. Дишайте спокойно и не насилвайте събитията. Желанието ви ще се сбъдне, ако престанете да се вглеждате в него непрекъснато.

Свещ номер 3
Въпреки честия ви мързел, късметът е на ваша страна и все още вярва в успеха ви. Започнете да действате по-активно и ще получите всичко, което искате.

Свещ номер 4
Вземете си почивка. Желанието все още е недостижимо, необходимо е време, за да се промени ситуацията. Постарайте се да подготвите плодородната почва за засяване на семената, които ще ви приближат до целта ви.

Свещ номер 5
Желанието ви ще се сбъдне, но ще ви донесе леко разочарование. Прекалено дълго сте го искали и в резултат на това сте го надраснали. Усещането за абсолютно щастие ще ви дарят напълно различни височини.

Свещ номер 6
Да мечтаеш със сигурност не е вредно. Но вие искате твърде много от Висшите сили. Опитайте се да разделите целта си на няколко компонента. Така можете да ги постигнете по-лесно, което ще ви даде сили да изпълните по-големи идеи.

Свещ номер 7
За да бъде изпълнено желанието ви, трябва да се отпуснете. Вие сте прекалено обсебени от резултата и сами сте уплашени от вашата усърдие. Насочете се към други аспекти в живота си и не проявявайте нездравословен фанатизъм в мечтите си. Очаква ви успех.

Свещ номер 8
Изпълнението на желанието е невъзможно без промяна в начина на живот. Със стари методи не се получават нови резултати. Преразгледайте начина, по който планирате деня си, задайте ясни цели за деня. Организирайте задачите си правилно и резултатите няма да се забавят.

Свещ номер 9
Вашите цели съответстват на вашия потенциал и не надхвърлят границите на разумното. Вие добре знаете на какво сте способни и със здравословно самочувствие, уверено се движите напред. Почти сте постигнали целта си.

Свещ номер 10
Вашето желание ще се сбъдне, без значение какво е то. Вселената ви чува и започва с изпълнението. Няма да можете да й помогнете с нищо, но и вие няма да можете да развалите нищо. Честито!