За съжаление, милиони хора изпитват болки в гърба, които често са твърде болезнени и почти непоносими и никой не знае ефективния начин за облекчаването им.

Въпреки че традиционната медицина може да осигури разнообразие от лечения за различни общи проблеми, за болките в гърба е доста трудно да се намери нещо ефективно.

От друга страна, традиционната медицина, особено древната китайска медицина, ефективно лекува хроничните проблеми с акупунктура.

Енергийните меридиани се движат из цялото тяло и влияят на нейната функция.

Болестите са резултат от увредения енергиен поток през меридианите, така че увредените органи могат да бъдат излекувани чрез създаване на подходящ поток от енергия по меридианите. Това може да се постигне чрез натиск върху определени точки върху тялото.

Масажирането на определени точки ще облекчи симптомите на болка в ставите, краката и бедрата. Редовната стимулация напълно ще облекчи болката.

По-долу са посочени три точки, които трябва да знаете, за да решите проблема с непоносимите болки в гърба и ставите:

  • Стимулирането на първата точка, GB 29, разположена между таза и бедрото, ще облекчи болката в бедрата и ставите.
  • Натискът върху GB 30 точка, която се намира малко по-ниско от задните части, на гърба на тазовата кост, ще облекчи болката в ставите, долната част на гърба, бедрата и раменете.
  • Третата точка – В 54 се намира непосредствено зад коляното. Нейната стимулация ще отпусне мускулите и ще облекчи болката в бедрата и долната част на гърба.

Вижте още: Лесен начин да се отървете от разширените вени

Редовната стимулация на тези три точки ще ви помогне да успокоите болките в гърба и ставите завинаги!