НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лечебен сок, който е способен да унищожи всички болести

Лечебен сок, който е способен да унищожи всички болести

Лечебен сок, който е способен да унищожи всички болести
Лечебен сок, който е способен да унищожи всички болести

Този лечебен сок за първи път е използван в традиционната китайска медицина за лечение на белодробни тумори и други различни заболявания.

Ползи за здравето:

Сокът дава надежда на хората, страдащи от тумори. Освен това е доказано, че предотвратява развитието на почти всички видове злокачествени туморни клетки.

Защитава сърцето и кръвоносните съдове

Магическата отвара е голям приятел на сърцето, благодарение на комбинацията от лечебни свойства на моркови, ябълки и цвекло. Стимулира кръвообращението, укрепва и предпазва от инфаркт.

Стимулира храносмилането и загубата на тегло

Пресният и натурален сок от цвекло, моркови и ябълки е чудесен за храносмилателната система. Той не само помага за поддържането на здрав стомах, но и предпазва от язви, регулира чревната перисталтика, подпомага секрецията на токсини и лекува хроничния запек.

Тази напитка е естествено вещество, което помага при загуба на тегло. Тя осигурява много хранителни вещества с малко калории и удължава чувството за ситост.

Почиства тялото и предпазва от инфекции

Почиства черния дроб и кръвта. Има алкален ефект върху тялото и помага за очистването на черния дроб от токсични отпадъци. Ябълките имат силни детоксикационни свойства и са богати на пектин – влакнести вещества, които се свързват с токсините, помагат на червата да изхвърлят остатъците от усвояваната храна. Желязото в цвеклото е мощно средство за пречистване на кръвта.

Сместа от 3 съставки е ефективна за поддържането на здравето на бъбреците, черния дроб и панкреаса.

Помага на кожата

Проучванията показват, че сокът от цвекло, моркови и ябълки има всичко необходимо за перфектна кожа. Той е отлично противовъзпалително средство, което лекува кожни заболявания, свързани с вируси и бактерии, както и алергии. Забавя процеса на стареене на кожата и помага при бръчки, суха и увредена кожа и възстановява блясъка и еластичността на кожата.

Предпазва зрението

С тази напитка можете да решите проблема със сухите, червените и уморените очи. Натуралният сок ще ви помогне да възстановите очите си след дълга работа на компютъра и да запазите тяхното естествено здраве.

Естествен съюзник срещу проблемите на жените

Жените с тежка менструална болка често трябва да пият тази отвара. Помага при болезнени спазми и ПМС. В същото време тя компенсира загубата на желязо и облекчава умората, свързана с менструалния цикъл.

Рецептата за този лечебен сок:

Вземете, например, 3 ябълки, 3 броя цвекло и 3 моркова. Направете сок в сокоизстисквачка. Прецедете и изсипете в буркан, съхранявайте в хладилника, ако сте направили по-голямо количество.

Вижте още: Лесен начин да се отървете от разширените вени

Правилна употреба:

Инфузията от цвекло, моркови и ябълки пийте сутрин на празен стомах. Закусете след час. Консумацията може да е до 2 пъти на ден. Вторият прием трябва да бъде до 17 часа.

Препоръчва се да пиете сока бавно и да задържате всяка глътка в устата си.