НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Формата на лицето ви разкрива какъв човек сте

Формата на лицето ви разкрива какъв човек сте

0
Формата на лицето ви разкрива какъв човек сте
Формата на лицето ви разкрива какъв човек сте

Формата на лицето разкрива каква е вашата личност и цялостния ви подход към живота.

Повечето хора нямат ярко изразена, отчетлива форма на лицето.

Най-често виждаме комбинации от квадратни и кръгли, овални и ромбовидни лица по улиците, но в същото време някои хора имат формата на лице, която може лесно да бъде разпозната.

Въз основа на изучаването на формата на лицето на 3000 студенти, Джейн Ханер прави следното заключение: правоъгълна форма на лицето – интелигентен, кръгла – добър, квадратна – издръжлив и овална – приказлив.

Правоъгълна форма на лицето
Тези хора наистина са много умни, но понякога прекалено много. Те започват да планират всичко и не говорят често за чувствата си.

Кръгла форма на лицето
За тях приоритет са взаимоотношенията с хората, като им даряват своята доброта.

Те не винаги получават същото в замяна, така че разочарованието ги преследва през целия им живот. Борете се с него и се опитайте да не привличате самовлюбени хора към себе си.

Овална форма на лицето
Тези хора винаги казват правилното нещо и са в състояние да привлекат хората на своя страна, благодарение на умението да водят разговор.

Най-върлият враг може лесно да се превърне в добър приятел.

Квадратна форма на лицето
Ентусиазмът на хората с квадратно лице не познава граници. Те са издръжливи, готови да поемат всеки проект, да свършат всичко навреме, но накрая те ще бъдат ужасно уморени.

Диамантена форма на лицето
Тази форма разкрива перфекционисти, които вземат всичко под контрол и искат да виждат нещата и хората по строго определен начин.

Благодарение на детайлното изучаване на всичко, което ги заобикаля, те изпълняват работата си качествено и единственото им несъвършенство, е че имат остър език.

Сърцевидна форма на лицето
Тези хора никога не седят на едно място, имат невероятна вътрешна сила и се движат директно към целта си. Те са упорити и креативни.

Крушовидна форма на лицето
Или просто триъгълник: тясно чело + широка долна част на челюстта. Тези хора обичат да обвиняват другите за своите емоции.