НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете ангел-хранител и получете своето послание!

Изберете ангел-хранител и получете своето послание!

0
Изберете ангел-хранител и получете своето послание!
Изберете ангел-хранител и получете своето послание!

Изберете ангел-хранител и получете своето послание от Вселената!

Поемете дълбоко дъх и спокойно разгледайте картинките. Кой ангел привлече вниманието ви?

Ангел номер 1
Научете се не само да давате, но и да получавате!

Вие обичате да се грижите за другите, но трябва да се научите да приемате помощ от другите. Не правете всичко сами, не се страхувайте да помолите другите за помощ. Получаването на подкрепа е толкова естествено, колкото и даването й. Освен това, научавайки се да правите това, ще откриете, че имате повече ресурси за споделяне с другите. Всеки ден светът ни дава хиляди подаръци. Това е красотата на природата, добротата на хората един към друг, прегръдките на близките. Просто бъдете благодарни за всичко, което имате и приемете тези скъпоценни дарове без угризение на съвестта.

Ангел номер 2
Бъдете търпеливи и хармонията ще се върне в живота ви!

Вашите молитви са чути. От време на време в живота ви има моменти, когато чувствате дисбаланс, дължащ се на ежедневния стрес и изисквания, които трябва да бъдат изпълнени. Това не може да повлияе на отношенията ви с другите.

Всичко това създава хаос вътре във вас и се отразява на околните. Време е да възстановите хармонията в отношенията с приятели, близки и колеги. Доверете се на Бога, когато почувствате, че нещо в живота ви се е объркало и Той определено ще ви помогне.

Важно е да запомните, че дисбалансът и естественото течение на живота не са по ваша вина. Трудности възникват, когато настъпят някакви промени и затова се чувствате некомфортно, защото никога не знаете какъв ще бъде изходът. Опитайте се да мислите позитивно. Отпуснете се, защото хармонията и балансът в живота ще бъдат възстановени. Бъдете търпеливи.

Ангел номер 3
Очаква ви нова любов!

Щом сърцето ви се излекува от старите рани, ще бъдете благословени с нова любов. Ако изберете този ангел, това означава, че старата емоционална болка все още ви тежи.

Щом пуснете гнева, вината и другите негативни чувства, ще откриете нови сили в себе си и ще привлечете щастие в живота си. Обърнете се към тези, които могат да ви подкрепят, докато минавате през трудни моменти. Не забравяйте, че сте обичани и заслужавате щастие.

Ангел номер 4
Току що в живота ви е приключил един кармичен цикъл

Този избор показва приключването на кармичен урок или цикъл, в който успешно сте се разделили с договорености или дългове от миналото. Това може да се дължи на трудна ситуация, която наскоро е възникнала в живота ви, или взаимоотношения с човек, които са ви донесли много болка или са ви отнели много сила. Разбира се, ще трябва да се изправите пред много повече в живота, но това, което сте преживели, няма да се върне отново.

Имате възможност да се адаптирате към възходите и паденията, които все още ви предстоят. Благодарение на гъвкавостта ще можете да реализирате мечтите си. Каквото и да стане, не забравяйте, че то също ще отмине. Така ще можете да получите дългоочакваната стабилност. За да се подобри настоящата ситуация, приспособете се към цикличния характер на живота.

Продължавайте да посрещате новите предизвикателства с високо вдигната глава, отнасяйте се към всеки с любов и уважение и ще бъдете възнаградени.

Ангел номер 5
Време е да се насладите на простите неща от живота!

Имайки предвид забързания ритъм на живота и многобройните изисквания, рядко включваме дребните удоволствия в списъка със задачи. Спомнете си кога за последен път сте правили нещо, само за да се почувствате по-добре?

Сега е моментът да се насладите на простите удоволствия в живота. Пригответе си специално ястие и се насладете на неговите вкусове и аромати. Слушайте звуците на природата. Наблюдавайте играещите деца или животни, а по-добре се присъединете към тях! Легнете в прегръдките на любимия човек. Разходете се по плажа или в гората. Ако се почувствате виновни, че сте си позволили да си почивате и да се радвате на живота, опитайте се да определите откъде идва това чувство. Напомнете си, че трябва да се радвате на живота. Ако не си го позволите, тогава всички чувства ще атрофират и ще се превърнете в емоционални инвалиди.

В същото време, не забравяйте, че ако прекалите, възможно е да загубите способността си да се възхищавате на дребните неща и дори да развиете болезнена зависимост. Поддържайте баланса.

Ангел номер 6
Търсете и ще намерите

Събудете детето в себе си и си напомнете за красотата на простите неща в живота. Ако сте избрали този ангел, знайте, че сте на прав път. Не забравяйте за мечтите си, за факта, че във вас все още живее невинно дете. Правете това, което ви прави щастливи. Дори нещо да се провали, винаги следвайте гласа на сърцето си. Не се отказвайте и скоро всичко ще се подреди. Помолете Всевишния да освети пътя ви и да ви води по него.

Ангел номер 7
Стремете се към това, което иска сърцето ви!

Тичаме в колелото като хамстери, опитвайки се да достигнем нещо и да станем някой, когото обществото иска да види. Изпълняваме ежедневните задачи и забравяме за истинските си желания. Преставаме да правим това, което ни носи радост, отлагаме хубавите неща за по-късно – когато получим желаната работа, постигнем някаква цел, спечелим достатъчно. Очакваме митичната свобода, и след като я получим, да бъдем свободни да правим каквото поискаме.

Правете онова, което ви кара да се чувствате живи. Помислете какво ви мотивира да станете от леглото сутрин и да живеете всеки ден, за това, което ви изпълва с воля за живот. Какво кара очите ви да блестят? Какво ви изпълва с радост и ви кара да се усмихвате широко?

Вярно е, че любовта може да излекува всякакви рани и да отвори всякакви врати, но именно чрез страстта можем да престъпим през прага. Потъвайки в това, което наистина обичаме, ние напълно разбираме какво означава да живеем. В такива моменти забравяме времето, преживяванията и границите, които ни задържат.

Чувствате се подмладени, това ви помага да успеете във всички сфери на живота.

Ангел номер 8
Очакват ви големи промени!

Вашата истинска природа най-накрая започва да се проявява. Продължете духовния си път и се учете да бъдете себе си. Имате какво да предложите на света, просто бъдете такива, каквито сте. Любовта крие магия, защото има силата да променя всичко.

Любовта, която носите в себе си, може да докосне не само близките ви, но и целият свят. Когато разберете колко прекрасни сте наистина, вие не само ще станете по-уверени в себе си, но и ще можете да промените хората около вас.

От време на време, не забравяйте да оставате сами сред природата. Нейната сила ще ви помогне да осъзнаете собствената си сила. Следващите няколко седмици и дори месеци от живота ви ще ви донесат дългоочакваното изцеление.