НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лек за парализа, изтръпване на ръцете и краката и силно главоболие

Лек за парализа, изтръпване на ръцете и краката и силно главоболие

0
Лек за парализа, изтръпване на ръцете и краката и силно главоболие
Лек за парализа, изтръпване на ръцете и краката и силно главоболие

Лек за парализа, изтръпване на ръцете и краката и силно главоболие

Преди около 25 години брат ми дойде да ме посети и започна да се оплаква от силно главоболие, заради което дори не можеше да кара велосипед.

Според брат ми, болката го мъчи, откакто бил изхвърлен от мощна взривна вълна, при което той изгубил съзнание и дълго не могъл да дойде на себе си.

Препоръчах на брат ми постоянно да мокри главата си с тинктура от цветове на бяла акация. Той ме послуша и през целия ден мокреше главата си с тинктурата. Това му бе достатъчно, за да забрави за главоболието завинаги.

Парализа и изтръпване на крайниците
Отново от личния ми опит. Когато бях на 18 години, паднах и нараних ръката си. След известно време синината изчезна, но след още две години, когато отварях дланта си, пръстите не се отваряха сами и трябваше да го правя насила.

Порасна болезнена бучка. Започнах да я мокря с тинктурата от акация. Правех процедурата през целия ден, веднага щом мястото изсъхнеше, мокрех го отново.

Скоро бучката изчезна и ръката престана да ме боли, но след около 3 години всичко се повтори. След това купих йодна тинктура, смесих я в равни количества с амониев хлорид и започнах да прилагам превръзки с този разтвор на болното място всеки ден, по 2-3 пъти на ден.

Не се отказах от лечението дори след като бучката изчезна, продължавайки търпеливо да изпълнявам процедурата за още един месец.

Същият компрес ми помогна преди 20 години да се отърва от болезнената кост, която започна да расте зад ухото ми.

Парализа
Напълнете буркан от 1 литър със сухи цветове от бяла акация, залейте със спирт един пръст над цветовете, оставете на тъмно място за 15 дни, разклащайте съдържанието периодично и прецедете.

При парализа, изтривайте неподвижните крайници – ръце, крака 2-3 пъти на ден.