НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Сънували сте починал близък човек? Ето какво означава това!

Сънували сте починал близък човек? Ето какво означава това!

0
Сънували сте починал близък човек? Ето какво означава това!
Сънували сте починал близък човек? Ето какво означава това!

Ако някога сте губили близък човек, знаете, че болката от загубата му може да се усеща цял живот, докато един ден не дойде момент на известно облекчение. И когато преживеете смъртта на любимия човек, той често ви преследва навсякъде или идва в съня ви.

Какво може да означава това? Дали това са просто игри на ума или може би нещо друго?

Лаури Мур, психолог-медиум, вярва, че виждането на близки в съня е знак, че те искат да ни предадат послание. Например, любимият ви човек може да ви посети в съня, за да ви каже, че всичко е наред с него и че успешно е стигнал до „другата страна“.

Той ви подкрепя.

Или вашият близък може да ви посети в съня ви, за да ви каже, че ви подкрепя във важните решения, които сте взели след смъртта му.

Той ви обича.

Понякога посланието, което вашият починал любим човек иска да ви изпрати, е просто, че ви обича. След като ви е посетил в съня си, можете да почувствате спокойствие и радост.

Той ви предупреждава.

Все пак може да има моменти, когато не се чувствате спокойни и вместо това изпитвате страх или ужас, след като сте били посетени в съня си. В този случай вашият близък може да се опита да ви предупреди за нещо, а след това да сънувате нещо страшно или “странно”.

Той ви води.

В повечето случаи вашият любим човек не може непременно да говори в съня и вместо това предава съобщението си телепатично. Но дори и да мълчи, това е отново вид послание.

Ако често сънувате мъртвите си близки, знайте, че не сте сами. Лаури Мур казва, че те се явяват на почти всички. Но ако нямате такива сънища, това не означава, че не страдате за загуба, а може би просто не си спомняте сънищата си. Един от най-добрите начини да запомните съня си е да поддържате дневник за сънища.

Вижте още: Профилът ви в социалните мрежи може да разкрие много за вас

Друг начин да видите вашия близък в съня си е да заспите с негова снимка или да мислите за него преди лягане.