НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Отървете се от праха у дома за дълго време! Ето как

Отървете се от праха у дома за дълго време! Ето как

1
Отървете се от праха у дома за дълго време! Ето как
Отървете се от праха у дома за дълго време! Ето как

Отървете се от праха у дома за дълго време с помощта на този разтвор!

Прахът в нашата къща е навсякъде. Избърсвате го и той веднага се появява отново. За много домакини, които внимателно следят за чистотата в домовете си, мокрото почистване е истинско предизвикателство. Те мечтаят да се отърват от праха веднъж завинаги или поне за дълго време.

На пазара има различни химикали за почистване. Но всички те по един или друг начин вредят на нашето здраве.

Производителите предлагат и различни видове супер парцали, които са направени специално за борба с праха и предотвратяването му в бъдеще. Но рекламата, както знаем, е двигателят на търговията. Следователно, тези обещания често се оказват неверни.

Как да поддържате чист дома си, без да харчите много пари за скъпи химикали? Ние ви предлагаме много прост, но ефективен начин за справяне с праха, който също така ще предотврати появата му за по-дълго време.

За целта само трябва да си приготвите специална кърпа за прах.

За начало пригответе специален разтвор: поставете един лимон на резенчета в стъклен съд и ги залейте със 7 супени лъжици олио. Покрийте стъкления съд с плътна капачка и го оставете за 7 дни.

След една седмица добавете една чаша вряла вода към лимоните, разбъркайте добре и прецедете през марля сместа.

Това е всичко – вашето почистващо средство е готово! Вземете чиста кърпа, потопете я в получения разтвор, изстискайте я и я изсушете. И готово! Вашата кърпа чудо за борба с праха е готова.