НАЧАЛО ЗДРАВЕ Кисела среда в организма: eто какво трябва да направите

Кисела среда в организма: eто какво трябва да направите

Кисела среда в организма: eто какво трябва да направите
Кисела среда в организма: eто какво трябва да направите

Кисела среда в организма: eто какво трябва да направите, за да избегнете сериозни здравословни проблеми

Истината за рака, която никога няма да чуете от лекарите! Има много дебати за основните причини за рак. Според д-р Ото Хайнрих Варбург, носител на Нобелова награда, причината за рака е високият кислороден дефицит в организма.

Казано по-просто, ако в тялото има недостиг на кислород, то се „окислява” и раковите клетки започват да се развиват. Той открива, че раковите клетки са анаеробни и не могат да се развият при високи нива на кислород или в алкална среда.

Д-р Варбург казва, че раковите клетки могат да оцелеят без кислород, но самият рак не. Освен това храната, която ядем, често определя нивото на рН в тялото.

Нашето тяло се нуждае от баланс и ниво на алкалната среда равно на 7.365. Ако имате ниско рН, това обикновено е в следствие от неправилно хранене.

Клетките и тяхното нормално функциониране могат да бъдат нарушени поради небалансирано рН, в резултат на което се появяват заболявания като: остеопороза, киселини, сърдечносъдови заболявания, рак и диабет. Ускорява се и процеса на стареене.

Много бактерии, вируси, паразити, както и кандида могат да живеят в нашето тяло и ако средата в организма е алкална, те умират.

За да сте здрави, е важно да балансирате нивото на рН и алкалната среда в тялото.

Тази рецепта може да ви помогне:
1/3 супена лъжица сода за хляб
2 супени лъжици пресен лимонов сок или ябълков оцет

Смесете тези две съставки. Изчакайте малко и добавете още малко сода. Изсипете сместа в чаша вода. Тази напитка ще създаде алкална среда в организма и ще неутрализира нивото на рН.