НАЧАЛО ЗДРАВЕ Смученето на скилидка чесън сутрин е изключително полезно

Смученето на скилидка чесън сутрин е изключително полезно

0
Смученето на скилидка чесън сутрин е изключително полезно
Смученето на скилидка чесън сутрин е изключително полезно

Смученето на скилидка чесън на гладно е изключително полезно

С една приятелка посетихме едно изложение за козметика. Цял ден обикаляхме. Беше ни много интересно. Решихме да седнем да изпием по един чай със сандвич. Една жена седна до нас. Предложихме й чай. Жената не отказа. Последва разговор.

Те ни попита: „Момичета, вие сте толкова млади! Защо ви е козметика! ”

Ние се удивихме:„ Ние сме млади? Да, но страдаме от някои заболявания!” Не успяхме да кажем от какви точно, тъй като жената ни изпревари: страдате от анемия и панкреас.

Бяхме изненадани: “Как разбрахте?”- “По езика!”А ние просто седяхме и ядяхме сандвичи.

След като разбрахме, че тази жена е народен лечител, поинтересувахме се как да се справим със здравословните проблеми.

Разказа ни, че наскоро се е върнала от Китай, тъй като лекарите искали да отстранят единия й бъбрек. Китайците й казали да смуче чесън сутрин, докато се възстанови напълно.

Сутрешно почистване на организма с чесън
Когато се събудите, нарежете на ситно една скилидка чесън, изчакайте 5 минути, а след това я сложете в устата да се разтопи. Слюнката попада в кръвта, почиства кръвоносните съдове и лимфата. Спира кървенето на венците.

Но за да се избегне подуване на лигавицата, е необходимо да започнете с едно парченце чесън и постепенно да стигнете до цяла скилидка. Смучете за 30 минути. За да отстраните миризмата, закусете, измийте си зъбите си, дъвчете зрънце кафе или клонче магданоз.

Жената ни напомни за думите на Ванга: “Докато има чесън на земята, земята ще живее.” И тя обясни: много хора смятат, че яденето на чесън в големи количества е достатъчно за здравето. Но, когато смучете чесън, сокът, минава през стомаха, попада в кръвта и я почиства.

Ако започнете да смучете чесън преди грипната епидемия, това ще ви спаси от сериозни последствия. Който иска да възстанови здравето си, може да се възползва от ползите на чесъна.

Тъй като страдах от анемия, пиех много добавки с желязо, престанах да ги приемам и започнах да смуча чесън всяка сутрин. След месец си направих кръвни изследвания.

С изненада научих, че хемоглобинът ми беше 120 единици! А преди това той никога не е бил по-висок от 86 единици! После ми направиха ултразвуково изследване на бъбреците. Моят пиелонефрит също беше изчезнал!