НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 10 прости неща, които ще накарат парите да потекат към вас

10 прости неща, които ще накарат парите да потекат към вас

0
10 прости неща, които ще накарат парите да потекат към вас
10 прости неща, които ще накарат парите да потекат към вас

10 неща, които ще привлекат потока на парите към вас

Обръщали ли сте внимание, когато лявата ви ръка ви сърби? Казват, че ако ръката ви ви сърби, парите ще потекат от всички страни.

Всъщност, може да отнеме няколко дни – при всеки е индивидуално. Някои ще получат допълнително финансиране на следващия ден, а някои ще трябва да почакат малко. Забележете следващият път, когато лявата ръка ви напомни за себе си, колко време ще отнеме преди да получите пари.

Благотворителността ще увеличи приходите ви
Достатъчно е да давате една десета от печалбата си на нуждаещите се, за да поддържате потока на изобилие. Можете да дарите сумата, за каквато кауза прецените. Основното е, да го правите от сърце, а не за изгода.

Стари вещи
С течение на времето те придобиват свойството да изсмукват цялата положителна енергия. След като се отървете от боклука и използвате знанието на Фън Шуй, можете да активирате енергията на богатството във вашия дом.

Фигурки
Такава фигурка може да бъде трикраката жаба, като заема почетно място в дома ви.

Отделете им специален рафт и възможно най-често ги вземайте в ръка, за да ви заредят с енергията си.

Стайни растения
Когато забележите образувалите се цветни пъпки на вашето растение, можете спокойно да разчитате на скорошна финансова печалба. Позволете изобилието да ви радва ден след ден.

Всички монети, бижута или подкови, намерени на улицата, също са предвестници на бързи финансови печалби.

Затова не пренебрегвайте тези знаци от Вселената. Вземете монетата и благодарете за този знак.

През летния сезон оставяйте прозорците отворени колкото е възможно по-дълго, тъй като един от символите на паричния поток са пеперудите.

Казват, че ако една от тези красавици лети из къщата ви, то това вещае богатство и просперитет. Така че, не бързайте да гоните този гост, позволете на изобилието да влезе в живота ви.

Ако ви “маркира” птица – това е много добър знак. Разбира се, това не е най-приятното нещо, но резултатът ще надмине всичките ви очаквания. Ето защо, когато ви се случи нещо подобно на улицата, не бъдете разстроени и ядосани на целия свят.

Дългове
Издължавайте се преди обяд.

Монети под килимчето на входната врата
По този начин привличате парите към дома си.

Разбира се, не трябва да се надяваме само на знаците, но и да действаме активно!