Вижте какво означава, ако в къщата ви дойде котка

Това животно се смята за специално още от древни времена. Котките имат мощна аура, която определя тяхната сила и способност да влияят на живота на хората.

Учените и експертите в областта на биоенергетиката са съгласни, че всички домашни любимци носят някаква енергия. Влиянието на животните върху хората е различно – те правят живота ни по-добър.

Защо котката идва в къщата
Казват, че ако котката дойде в къщата на хората, това ще им донесе голям късмет и просперитет. Проблемът е, че сега повечето хора не живеят в къщи, а в блокове. В този случай поличбата се счита за валидна, ако котката дойде до входа или се появи на площадката.

Много добър знак е, когато котката ви срещне на път за вкъщи или ви последва. Казват, че в този случай благополучието е още по-близко.

Ако донесете котката вкъщи сами, това също ще ви донесе късмет. Основното е, тя да не принадлежи на друго семейство. Ако приютите или донесете котка, която принадлежи на някой друг, можете да вземете със себе си болестите и всички негативни неща, които принадлежат на другото семейство.

Много важен въпрос: да приемете или не котката, която се появи на прага на къщата ви. Във всеки случай трябва поне да я приютите и да я нахраните.

Ако животното остане с вас само за няколко часа, опитайте се да намерите някой, който да го приюти вместо вас.

Какво означава цветът на котката, която е влязла в къщата? Цветът на котката също е много важен. Многоцветната котка обещава голям късмет във всичко.

Рижавата котка е символ на неизбежен финансов успех. Може би ви очаква кариерно израстване, нов източник на доходи, успех в работата и бизнеса, сериозно финансово постъпление.

Черната котка помага за изчистване на аурата на къщата. В този случай трябва да направите допълнително почистване и пренареждане на мебелите.

Бяла, светла или сива котка. Такова животно символизира началото на нов благоприятен период в любовта. Може би ще намерите сродна душа, или ще закрепите съществуващите отношения.

Ако котката, напротив, напусне дома ви, това означава, че тя взема със себе си вашите проблеми. Но не се радвайте в този случай, важно е да се вземат мерки, защото котките си тръгват само от дисфункционални домове.

Когато една котка дойде при вас в труден период от живота ви, това е пряко доказателство, че Вселената се грижи за вас. Това предполага, че проблемите скоро ще изчезнат. Отпращането на котката е абсолютно нежелателно в този случай. Тя завинаги ще ви бъде талисман.