НАЧАЛО ЗДРАВЕ Излекувайте рак на матката с рецепта от 3 мощни съставки

Излекувайте рак на матката с рецепта от 3 мощни съставки

Излекувайте рак на матката с рецепта от 3 мощни съставки
Излекувайте рак на матката с рецепта от 3 мощни съставки

Днес ще разкажем историята на 56-годишна жена, на която е поставена диагноза рак на матката. След многобройните прегледи и прогнозата на лекарите, тя решила да се опита да излекува болестта с помощта на алтернативната медицина, по напълно естествен начин.

Тя чула за натурално лекарство, състоящо се от алое вера и решила да го използва и да провери резултатите. Тя използвала натуралното средство известно време, а когато се върнала при лекарите, била приятно изненадана.

След използването на сок от алое вера, ракът изчезнал напълно.

Рецептата е много проста, но ако я използвате, трябва да бъдете много внимателни с храната. Трябва да приемате много витамини от пресни плодове и зеленчуци.

Смес от алое вера:

  • 100 грама сок от алое
  • 500 грама смлени орехи
  • 300 грама мед

Приготвяне:

Разбъркайте добре съставките и консумирайте сместа по 1 чаена лъжичка половин час след закуска.

Лечебните свойства на алое вера са добре познати още от времето на Клеопатра, Аристотел, Александър Велики и цар Соломон. Те са използвали алое вера, за да подобрят здравето си.

В допълнение, има добре познат цитат от Кристофор Колумб: „Четирите зеленчуци, необходими за човешкото благосъстояние, са: пшеница, грозде, маслини и алое. Първият подхранва, вторият повдига духа, третият носи хармония, а четвъртият – изцелява.”

Вижте още: Ракът не е заболяване, а липса на витамин В17!

В Индия това растение се използва повече от 5000 години, защото хората вярват, че алоето помага при лечението на туберкулоза, ревматизъм, язва на стомаха, всякакви заболявания, свързани с женски полови органи, рак на матката и др.