НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Огледалото е мистичен предмет! Ще разкрием загадъчния му ефект!

Огледалото е мистичен предмет! Ще разкрием загадъчния му ефект!

0
Огледалото е мистичен предмет! Ще разкрием загадъчния му ефект!
Огледалото е мистичен предмет! Ще разкрием загадъчния му ефект!

Огледалото е в състояние да улови човешките емоции, а след това служи като един вид предавател, връщайки ги на някой, който впоследствие ще се огледа в него.

Ако човек без изключение фиксира част от личността си под формата на собствените си мисли и емоции, то огледалото, което има памет, може да запомни всяка информация, излъчвана от човек  и следователно, да окаже влияние върху него.

По-долу ще ви разкрием тези знаци!

Ако огледалото случайно се счупи (в действителност или на сън), сърцето на човека конвулсивно замръзва от страх, в очакване на нещо лошо, но не се паникьосвайте, просто съберете фрагментите внимателно и се отървете от тях с положителни мисли.

В случаите, когато някой от близките ни хора напусне този свят, всички огледала в къщата трябва да се покрият с кърпа, така че душата на починалия да отиде на небето.

Съществуват истории на млади жени, които се чудят пред огледалото за бъдещите си избраници и са видели отраженията на мъже, които след години не само ги срещат в живота, но и наистина са станали техни съпрузи.

Има предположение, че огледалото е едновременно в две измерения. Едната половина принадлежи на нашата реалност, а втората е в мистериозния друг свят. Следователно, то може да повлияе на човека за добро или лошо. Тоест, то има способността да отразява негативната енергия и да привлича положителната.

Опитайте се, когато оглеждате себе си в огледалото, да си пожелавате здраве и късмет. И ако се чувствате зле, поглеждайте в огледалото възможно най-рядко.

Вижте още: Кутрето ви може да разкрие много нови неща за вас

Препоръки на Фън Шуй по отношение на огледалата:

  • Огледалото не трябва да отразява брачното легло, тъй като това създава така наречения двоен образ на брака, който неблагоприятно засяга отношенията между съпрузите.
  • Огледалото в коридора трябва да бъде достатъчно голямо, за да отразява пълния растеж както на децата, така и на възрастните.
  • Огледалата трябва да се поддържат чисти и да се почистват редовно с влажна кърпа.
  • След семейна кавга или неуспешна житейска развръзка е необходимо да избършете вашето огледало, за да го почистите от скръб и неприятности.
  • Огледалото спомага за облекчаване на стреса и ви настройва за положителен резултат.
loading...
loading...