НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 15 съвета от Бог към човека, за да живее в щастие

15 съвета от Бог към човека, за да живее в щастие

0
15 съвета от Бог към човека, за да живее в щастие
15 съвета от Бог към човека, за да живее в щастие

Ето какви правила оправя Бог към хората, за да водят добър начин на живот!

За да може човек в живота си винаги да бъде щастлив, радостен и успешен, той трябва да се ръководи от правилните идеи. В тази статия ще бъдат дадени 15 правила, основата на които са Божиите заповеди.

Правило едно.

Бог създаде човека не за страдание – Божието творение трябва да се наслаждава на живота и любовта. Не се оплаквайте от живота, винаги помнете, че има хора, които живеят много по-зле от вас.

Правило две.

Всеки човек е изпратен на тази Земя с причина – той трябва да покаже своята божественост и по някакъв начин да подобри света около себе си. Бог дава на човека талант, сила и способност. Божият дар трябва да се използва за подобряване на света около нас, както и за подпомагане на онези, които наистина се нуждаят от нашата помощ.

Правило три.

Опитайте се да изпълните с любов своя живот и живота на близките си – това ще привлече благоприятни обстоятелства, финансово благополучие. Обратно, агресията ще събуди постоянно влошаване на качеството на живот.

Правило четири.

Няма абсолютно нищо случайно в живота – с нашите мисли, думи, действия ние формираме нашата настояща реалност и нашето бъдеще. Така че, независимо дали ви хареса или не, това, че страдате, зависи изцяло от вас.

Правило пет.

Четвъртото правило е пряко свързано с петото: мислите формират събития. Научете се да мислите позитивно и ще създадете реалност, която ви прави щастливи. И обратно, раздразнителност, гняв, ревност, гордост привличат само неуспехи и лош късмет.

Правило шест.

Каквито и да са обстоятелствата около вас, винаги оставайте спокойни, поддържайте позитивна нагласа, вярвайте в силата си и в Божията помощ. И чрез вяра ще ви се даде!

Правило седем.

Опитайте се да слушате Божия глас – просто задайте въпроса, на който искате да получите отговор, и слушайте гласа на вашето Подсъзнание.

Правило осем.

Всеки човек може да бъде спасен с Божията помощ. Бог е във всеки от нас. Намерете Го в себе си и след това го изявете чрез себе си във вашата среда.

Правило девет.

Колкото и тежки да са престъпленията, Господ все още обича всеки от нас. Библията казва: “Търсете и ще намерите, чукайте и ще ви се отвори.” Но помнете: Господ винаги ви дава това, от което имате нужда.

Правило десет.

Един от основните Божествени закони е “законът на подобието”: ако не обичате себе си, тогава и хората около вас също няма да ви обичат. “С каквато мярка мерите, с такава ще ви се отмери.” Както се отнасяте към другите, така и те ще се отнасят към вас.

Правило единадесет.

Причината за бедата на човека не е в другите хора, а в самия него. Информацията за разрушителния ни характер трови живота ни и не ни позволява да бъдем щастливи.

Правило дванадесет.

Абсолютно всичко е вътре в човека: сила, слава, чест и пари. Предизвикателството е да се освободят всички предимства на реалността около вас. И това е възможно чрез стриктното спазване на Божиите заповеди.

Правило тринадесет.

Не разделяйте хората около вас на “лоши” и “добри”. Ние сме това, което сме, и ако вашият колега според вас е лош, то за друг може да е добър. “Не съдете, за да не бъдете съдени.”

Правило четиринадесет.

„Познайте себе си“ – напълно е възможно това езотерично правило да се приложи в заобикалящата ни реалност. Самопознанието е процес на откриване в себе си на способности и таланти и тяхното практическо приложение във външния свят.

Вижте още: Кутрето ви може да разкрие много нови неща за вас

Правило петнадесет.

За Бога няма понятия като „вина“, „наказание“ и други подобни. Всички трудности се преодоляват със сила.

Най-добрият начин да поправите грешките е да покажете любов към себе си и към хората около вас. Бог прави всичко, за да бъдете щастливи.