НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ето как да излекувате рака с помощта на този мощен инструмент!

Ето как да излекувате рака с помощта на този мощен инструмент!

0
Ето как да излекувате рака с помощта на този мощен инструмент!
Ето как да излекувате рака с помощта на този мощен инструмент!

В тази статия ще споделим с вас инструмент, който ще ви помогне да предотвратите и дори да излекувате рака. Това е мощна комбинация от 3 хранителни вещества, създадени от Каролин Андерсън. Но решихме да я направим още по-здравословна и да добавим четвърта съставка.

Успяхме да създадем формула, която да се бори срещу тази смъртоносна болест като рака.

Ефективността на рецептата се основава на 2000-годишната индийска традиция. Хранителните вещества, които използваме, са били използвани в Индия от хиляди години, а учените са провели повече от 5000 медицински изследвания, за да докажат всички лечебни свойства на това лекарство.

Редовната употреба на тази терапевтична смес намалява развитието на рак до минимум. Някои експерти са съгласни, че това лекарство може дори да ви помогне да излекувате рака.

Съставки:

  • 1 супена лъжица зехтин (може да се използва сурово и органично кокосово масло)
  • 1/4 ч. л. черен пипер
  • 1/2 ч.л. джинджифил
  • 1/2 ч.л. куркума

Приготвяне:

Смесете добре всички съставки. Добавяйте тази пикантна смес към салати, меса, супи и яхнии. Все пак, експертите смятат, че за максимални резултати трябва да използвате сместа в чист вид.

Пийте веднъж дневно, за да предотвратите рак, и 3-4 пъти на ден, за да унищожите анормалните ракови клетки.

Черният пипер подобрява усвояването на куркумина, активната съставка в куркумата. Според последните научни изследвания, пиперинът, активната съставка в черния пипер, помага на усвояването на куркумина с 2000% и увеличава неговата бионаличност.

Самият джинджифил има силни противоракови, антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Той има способността да блокира канцерогенните фактори и да потиска възпалението.

Джинджифилът се използва широко за лечение на гадене и повръщане, а някои експерти дори твърдят, че стимулира здравословния процес на изгаряне на мазнини и детоксикация.

Куркумата е най-мощният компонент в тази рецепта и отдавна е оценен заради неговите противоракови, антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Хроничното възпаление е основната причина за диабет, сърдечно-съдови заболявания и рак. Куркуминът има противовъзпалителен потенциал.

Вижте още: Излекувайте рак на матката с рецепта от 3 мощни съставки

Изследванията са доказали, че продуктите на алтернативната медицина, които се основават на консумация на куркума, осигуряват удивителен ефект срещу рак на панкреаса, яйчниците, гърдата, простатата, мозъка и дебелото черво.

loading...
loading...