НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете кораб и узнайте повече за вашия характер!

Изберете кораб и узнайте повече за вашия характер!

0
Изберете кораб и узнайте повече за вашия характер!
Изберете кораб и узнайте повече за вашия характер!

Изберете един кораб и разберете повече за вашия характер!

Човек винаги се ръководи от своето подсъзнание. Този тест ще ви помогне да опознаете себе си по-добре.

Ето няколко картинки на кораби. Изберете един без да мислите дълго! Вашият избор трябва да се основава на интуицията ви.

Във всяка картинка има определена символика.

1.Кораб с розови платна
Ако сте избрали този кораб, то по природа сте предприемчив човек, придвижвайки се към целта въпреки препятствията. Имате голямо чувство за хумор, което ви позволява да се отнасяте към трудностите на живота с ирония. Но това не е всичко! Умеете да убеждавате, така че за вас е лесно да разрешите всеки конфликт.

2.Кораб с бели платна
Вие сте истински алтруист. Във всеки момент сте готови да се притечете на помощ и да подкрепите вашето семейство и приятели. Много често хората се възползват от това. Опитайте се да не им позволявате да го правят! Вие сте много рационален човек, който разумно и логично подхожда към изпълнението на всяка задача.

3.Кораб с бежови платна
Имате здрав разум и сдържаност. Хората могат само да завиждат за ерудицията ви. Винаги намирате нужната информация.

Винаги имате свежи идеи. Хората като вас най-често избират творчески професии. Благодарение на качествата си, винаги имате последователи.

4.Кораб с тъмни платна
Най-вероятно имате много таланти и сте готови да създадете нещо ново. Разкривате таланта си чрез живопис, поезия или музика. И както знаете, талантливите хора са чувствителни хора, на които безкрайното желание за свобода не е чуждо.

5.Кораб с червени платна
Това са много трудолюбиви хора, които са в състояние да се раздадат докрай в работата, забравяйки за всичко. Много често това е причина за конфликти с близките, тъй като нямате абсолютно никакво време за общуване с тях. Преразгледайте приоритетите си и отделяйте време и за почивка.

6.Кораб с бели платна
Тези хора са мечтатели, които изобщо не мислят за реалността! Най-вероятно сте един от тях. За да не се окажат вашите цели, планове и идеи празни мечти, важно е да поддържате баланс между мечтите и реалността. Само по този начин можете да покорите дори най-високите върхове. В противен случай рискувате мечтите ви да останат само мечти.