НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест: Разберете как ви възприемат мъжете около вас!

Тест: Разберете как ви възприемат мъжете около вас!

0
Тест: Разберете как ви възприемат мъжете около вас!
Тест: Разберете как ви възприемат мъжете около вас!

Искате ли да разберете какво виждат у вас мъжете? Направете този малък тест – изберете пръстена, който ви харесва.

Разположете се удобно, отпуснете се, направете няколко дълбоки вдишвания и се концентрирайте върху това как се държите с мъжете, как общувате, как флиртувате, как се справяте в конфликтни ситуации.

След това изберете един от пръстените и прочетете какво означава това.

Пръстен номер 1
Вие сте страстна и чувствена натура, мъжете са привлечени от загадъчния огън, горящ във вас. Винаги сте обгърнати от съблазнителния ореол на мистерията, който не е толкова лесно да се разгадае. Понякога вие сами не знаете какво се крие вътре във вас.

Емоциите ви кипят, понякога губите контрол и провокирате конфликти в една връзка. Не всеки може да издържи на тези страсти, така че се научете да укротявате горещия си нрав, насочвайки енергията си в полезна посока. Например, запишете се на танци.

Пръстен номер 2
Отстрани изглеждате като истинска Снежна кралица. Някои мъже се страхуват във вашето присъствие и не смеят да ви приближат, за да се запознаят с вас. Само с поглед можете да отпратите недостойния по ваше мнение кандидат.

Но вашата студенина е по-скоро външна, отколкото вътрешна. С подходящия човек се отваряте напълно, превръщайки се от ледена в гореща вода. Можете да се превърнете в истинска муза и верен спътник на своя мъж.

Пръстен номер 3
Вие сте променливи, като вятъра и можете да се адаптирате към всякакви обстоятелства. Имате много ценно качество – където и да се появите, вие изпълвате цялото пространство и потушавате всеки конфликт още в зародиш.

В същото време винаги излизате победители от всеки конфликт, което мъжете не харесват особено. Опитайте се да не правите мъжа виновен всеки път – рано или късно той ще се умори да носи вечната тежест на вината и рискувате да останете сами.