Месно руло – много просто и лесно, а толкова вкусно

Необходими съставки:
1 кг кайма
3 дебели парчета хляб
1 глава чесън
1 глава кромид
вегета, сол, черен пипер
3 чаени лъжички червен пипер
1 шепа и повече нарязани листа магданоз
1 малка чаша галета
1 яйце
300 гр. тънко нарязан бекон
200 гр. кашкавал
200 мл. бяло вино

Приготвяне:
Смесете в голяма купа: каймата, яйцето, нарязания и леко запържен лук, хляба, накиснат в мляко и натрошен с ръце, галета, нарязан чесън, магданоз и подправки. Разбъркайте добре. От тази смес ще получите две рула.

Половината от сместа разпределете върху алуминиево фолио, оформете в правоъгълник с дебелина около 1 см.

Наредете половината от кашкавала, след което увийте на руло с помощта на фолиото. Внимателно сгънете краищата и ъглите, така че кашкавалът да не изтича по време на печенето. Можете да поставите кашкавала и в средата и да обогатите вкуса с няколко филийки бекон.

На второто парче алуминиево фолио подредете бекона така, че парчетата да се припокриват леко, за да се получи едно цяло. Поставете рулото отгоре, след това използвайте фолиото, за да увиете рулото в бекон.

Покрийте с алуминиево фолио или капак и печете на 200 градуса за около 30 минути. След това, отстранете фолиото и продължете с печенето, още 35 минути.

Рулото е готово, когато добие красив златисто-кафяв цвят, а беконът стане хрупкав. Охладете за кратко, нарежете на парчета и сервирайте със задушени зеленчуци, картофи и хубаво вино!