НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 5 ясни признака, че притежавате ясновидски способности

5 ясни признака, че притежавате ясновидски способности

0
5 ясни признака, че притежавате ясновидски способности
5 ясни признака, че притежавате ясновидски способности

Ясновидски способности не всеки притежава. Това е велик дар, който се дава само на избраните. Понякога се наследяват. Съществува мнение, че всеки може да развие тези способности сам, достатъчно е да бъдете добър психолог. Но все пак, най-добрите екстрасенси са тези, които притежават тези способности по рождение.

Това са 5 ясни знака, които показват, че притежавате тази дарба. Узнайте със сигурност!

1.Чести пророчески сънища
Случвало ли ви се е да сънувате човек, а на следващия ден да срещнете този човек на улицата? Или може би да видите събития, които ще се случат в близко бъдеще. Това са пророчески сънища. Ако редовно имате такива видения, то това е знак, че притежвате ясновидски способности.

2.Емпатия
Емпатията е способността да се усещат чувствата и емоциите на другите хора. Може да се каже, че сте човек, който може да проникне в душата на другите хора, но всъщност това е най-сигурният знак за ясновидски способности.

3.Страх от отворени врати
На пръв поглед този знак може да изглежда глупав. Но, ако все още имате такава фобия, това означава, че определено имате такива способности! Факт е, че екстрасенсите се страхуват от отворени врати заради факта, че по този начин се създават портали.

4.Линии на ръката
Най-сигурният знак се намира на дланта ви. Разгледайте ръцете си. Ако на хълма на Меркурий (виж горната снимка) имате много малки вертикални линии, то това е знак за дарбата. Остров на линията на Венера (както на долната фигура) също се счита за знак на ясновидците.

5.Способност да лекувате с ръце
Самата аз няколко пъти общувах с хора, които могат да лекуват чрез докосване. Тези хора често казват, че след това болестите се прехвърлят върху тях самите.