НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Имате ли кармичен дълг? Числата ще ви подскажат!

Имате ли кармичен дълг? Числата ще ви подскажат!

0
Имате ли кармичен дълг? Числата ще ви подскажат!
Имате ли кармичен дълг? Числата ще ви подскажат!

Нумерологичните изчисления ще помогнат да се установи дали човек има кармичен дълг. Кармичният дълг е неизпълнено обещание и задължение към Висшите сили, други хора или към себе си. Това е бариера, която не позволява на човек да бъде това, което трябва да бъде, или да постигне нещо.

За да разберете дали имате кармичен дълг, трябва да съберете всички цифри на датата си на раждане до получаването на двуцифрено число. Например, датата ви на раждане е 27.04.1997. Събирате: 2 + 7 + 0 + 4 + 1 + 9 + 9 + 7. Получава се 39. Ако в резултат на събирането получите числа 13, 14, 16 или 19, това означава, че имате кармичен дълг (ако числата са различни, сте освободени от дълг).

Значението на числата и как да изчистите кармата си?

Число 13

Ако при изчисляването сте получили числото 13, това означава, че вашият дълг е свързан с мързел и егоизъм. Може би в миналия си живот не сте полагали специални усилия за постигането на целите си, пречели сте на работата на другите и също така сте използвали другите за своя полза. Поради това можете да успеете във всяко начинание само с големи усилия и постоянно се изправяте пред препятствия по пътя си. За да изчистите кармата си, трябва да се научите да довеждате нещата докрай, да не се страхувате да работите и да признавате грешките си, без да ги прехвърляте към другите.

Число 14

Числото 14 означава, че в миналия си живот не сте използвали таланта, който ви е даден отгоре, буквално сте го погребали в земята. Също така, може би сте се страхували от промяна, не сте искали да напускате зоната си на комфорт и не сте използвали шансовете на съдбата. Другото нещо – може да са празните обещания, които сте давали на другите хора. За да се справите с този кармичен дълг, трябва да спрете постоянно да отлагате нещата за утре, да се научите да се справяте с мързела и да постигнете целите си.

Число 16

Ако сте получили числото 16, това означава, че в миналия си живот сте презирали любовта. Може би сте предали тези, които са ви обичали, умишлено сте ги обидили, накарали сте ги да страдат или сте водили неморален начин на живот, поради което сте били осъдени. Затова сега вашата задача е да се научите да се държите скромно и да се отървете от егоизма.

Вижте още: Ето какво ви очаква до края на 2019 г., според вашия зодиакален знак

Число 19

Числото 19 означава, че в миналото си сте злоупотребили с власт и влияние, били сте твърде амбициозни и сте потискали дори най-близките си. Така че сега ще трябва да се изправите пред проблемите си със самотата и безпомощността. За да изчистите кармата си, ще трябва да се научите да се грижите за другите и да се раздавате, без да очаквате нищо в замяна.