НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете лотос и получете съвета, от който се нуждаете!

Изберете лотос и получете съвета, от който се нуждаете!

0
Изберете лотос и получете съвета, от който се нуждаете!
Изберете лотос и получете съвета, от който се нуждаете!

Изберете лотоса, който ви допада най-много и получете съвета, от който се нуждаете в този момент.

Лотос 1
Ситуацията, в която се намирате, е много по-трудна, отколкото си мислите. Важно е да останете възможно най-спокойни. Сега не е времето да показвате истинските си емоции. Колкото за по-дълго запазите спокойствие, толкова по-добре.

Не забравяйте, че понякога е по-добре да отхвърлите нещо, което ви причинява болка, отколкото да му давате сила. Колко и да ви е трудно, вие сте силни и можете да преодолеете всичко.

Лотос 2
Обмислете нещата. В противен случай това ще ви донесе проблеми в следващите седмици. Някои хора ще се опитат да ви наранят, затова се опитайте да се фокусирате върху себе си, а не върху другите.

Помислете за финансовата си ситуация и действайте в тази насока. Трябва да намерите стабилност. Въпреки че, може би, си мислите, че сега не се справяте добре, сте в по-добро положение от вашите близки.

Лотос 3
Сърцето ви страда заради нещо, което не можете да промените, но това не е причина да се превръщате в жертва. Работете над проблемните области в живота си и излезте от черупката си. С течение на времето ще се почувствате по-добре, а това, което ви се случва сега, няма да трае вечно.

В крайна сметка ще имате властта да се върнете към този период и да осъзнаете, че сте един от най-добрите бойци. Много е полезно да се отървете от токсичните хора в живота си.

Лотос 4
Напоследък в живота ви цари безпорядък. Вие се чувствате тъжни и неспособни да продължите напред. Не се страхувайте от чуждото мнение.

Когато се чувствате по този начин, направете обратното на това, което обикновено правите. Вместо да капитулирате пред меланхолията, създайте си нови спомени и изграждайте смислени взаимоотношения. Прекарайте време с хората, които обичате най-много.

Лотос 5
Засега животът ви върви много добре, макар че може да не ви харесва къде се намирате. Покажете благодарност на хората около вас. Колкото повече време прекарвате с близките, толкова по-добре за вас.

Забавянето ще ви помогне да се отпуснете и да освободите ума си. Напоследък сте по-заети от обикновено и това се забелязва.

Лотос 6
Вашите емоционални рани са по-дълбоки, отколкото си мислите и това е нещо, което трябва да преодолеете. Проблемите, които се развиват във вашия ум, ви карат да страдате и трябва да работите върху тях. Може би трябва да потърсите съвет на друго място.

Сега не се чувствате добре в кожата си, но спрете да се тревожите и се отправете към неизвестното. Дайте си възможност да напреднете. Нещата, с които се сблъсквате, няма да ви разрушат, ако не им позволите.