НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отървете се от мазолите и гъбичките по краката завинаги

Отървете се от мазолите и гъбичките по краката завинаги

0
Отървете се от мазолите и гъбичките по краката завинаги
Отървете се от мазолите и гъбичките по краката завинаги

Това е най-ефективният инструмент срещу мазолите по краката и напуканите пети, от всичко, което съм опитвала! Доволна съм от резултатите!

Мазолите са удебелявания по кожата, които са резултат от употребата на неудобни обувки, постоянното триене или прекомерния натиск. Това е един от най-често срещаните проблеми на кожата на краката при хората. Мазолите обикновено се образуват върху стъпалото на крака, долната част на палеца и малкия пръст.

Независимо от факта, че не засягат пряко общото здраве, липсата на лечение може да причини напукване на кожата, което позволява на инфекцията да влезе в тялото, а това може да причини сериозни проблеми.

Погрижете се за себе си и използвайте само естествени средства.

Предлагаме ви много прост и ефективен инструмент. Чрез прилагането му можете бързо да се отървете от мазоли и гъбички по ноктите.

За приготвянето на този инструмент се нуждаете само от две съставки и три минути време!

Съставки:

  • 1 среден лук
  • 3/4 чаша оцет (150 мл)

Получаване:

Обелете и измийте лука, за да се отървете от микробите, които могат да бъдат по повърхността на лука. Нарежете лука на малки парченца и го поставете в стъклен буркан. Налейте оцета, оставете сместа да стои на хладно място за 4 до 8 часа и я използвайте.

Приложение:

Потопете памучен тампон в получената течност, избършете засегнатите участъци по кожата на краката, след това вземете чист тампон, потопете в течността и поставете върху засегнатата кожа. Увийте с фолио и сложете чорапи.

Вижте още: Всяка жена трябва да знае това! 7 приложения на лимона

Оставете компреса да работи поне 5 часа или през нощта. На следващия ден изплакнете зоната с топла вода и изтрийте с пемза за крака. Повтаряйте същата процедура в продължение на 3-7 дни, в зависимост от сериозността на проблема.