НАЧАЛО ЗДРАВЕ 2 прости рецепти, с които краката ви винаги ще ухаят на свежо

2 прости рецепти, с които краката ви винаги ще ухаят на свежо

0
2 прости рецепти, с които краката ви винаги ще ухаят на свежо
2 прости рецепти, с които краката ви винаги ще ухаят на свежо

2 прости рецепти, с които краката ви винаги ще ухаят на свежо

Да се справите с потта и миризмата на краката е по-лесно, отколкото си мислите! Тези рецепти ще ви изненадат със своята ефективност!

Много от естествените продукти, които съществуват на планетата Земя, могат не само да се борят с изпотяването и да елиминират неприятните миризми, но и да елиминират гъбичките и микробите.

Предлагаме ви 2 много прости рецепти, които може да приготвите в по-големи дози и да използвате дълго време! Те са и много икономични и и се приготвят само за няколко минути!

Необходими съставки за рецепта 1:
една супена лъжица сушен розмарин
няколко листа сушена мента
1 супена лъжица сушен градински чай
200 мл. водка

Поставете билките в стъклен буркан и залейте с водка. Оставете да престои поне за 2-3 дни. Не прецеждайте течността и я съхранявайте на хладно място.

Напълнете леген с топла вода и добавете малко сода за хляб и морска сол. Поставете краката в течността за около 10 минути. След това извадете краката от водата и ги подсушете добре с кърпа.

Потопете парче памук в получената тинктура. Изтъркайте кожата на краката и ноктите. Тази тинктура е в състояние да се бори с потта, микробите и гъбичките. Розмаринът и ментата ще елиминират неприятната миризма и ще овлажняват кожата на краката ви.

Използвайте това средство всеки ден, докато решите проблема с потта и миризмата.

Необходими съставки за рецепта 2:
царевично нишесте
градински чай
мента

Смелете в кафемелачка 2-3 супени лъжици от билките. И след това ги смесете с царевично нишесте. Разбъркайте добре и съхранявайте в буркан.

Нанесете малко количество на суха кожа, преди да обуете обувките. Това ще помогне да предотвратите лошата миризма и ще намали изпотяването.