НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Кой мъж ще изберете? Ето какво търсите в партньора си!

Кой мъж ще изберете? Ето какво търсите в партньора си!

0
Кой мъж ще изберете? Ето какво търсите в партньора си!
Кой мъж ще изберете? Ето какво търсите в партньора си!

Кой мъж от картинката ще изберете? Това ще покаже какво търсите в партньора до вас!

Успешните взаимоотношения се основават на няколко важни фактора. Партньорите трябва да се доверяват един на друг, да споделят общи ценности и да имат подобни интереси.

Но да си признаем: първото нещо, което ни привлича в даден човек, е външността му – това, което го кара да се открои от тълпата.

Кой от мъжете на картинката ви изглежда най-привлекателен? Помислете и направете своя избор.

Сега прочетете какво пише за вас:

Мъж 1.

Нуждаете се от постоянна грижа и внимание, трудно взимате решения и често ги променяте, защото понякога вие самите не знаете какво искате. Ако усетите липса на внимание от страна на мъжа, ставате капризни и отношенията ви бързо се влошават. До вашия човек е важно да се чувствате като зад каменна стена, така че очаквате той да поема отговорност и да изпълнява вашите желания.

Мъж 2.

Важно е за вас да се чувствате ценни, а спрямо любимия – просто незаменими. Готови сте да дадете всичко на близките си, а дори и понякога да ви омръзне, вие безкористно бързате да решите проблемите им, защото сте абсолютно сигурни, че ще бъдат загубени без вас. Вашият идеален мъж би трябвало щастливо да разтваря грижовните си ръце за вас и да поема господстващото положение във връзката ви.

Мъж 3.

Вие сте силна и самодостатъчна личност и няма да бъдете толерантни, ако някой наруши вашата независимост в отношенията. Много е важно да имате своето лично пространство, а до вас искате да видите също толкова зрял, завършен партньор с вашия кръг от интереси, който е готов да ви се довери и да ви даде пълна свобода на действие. В този случай сте готови да му отговорите със същото. Вашият идеален партньор е човек, който няма да ви оказва натиск и няма да се опитва да ви контролира на всяка стъпка.

Вижте още: Тест, който ще разкрие кое е доминиращото полукълбо на мозъка ви

Мъж 4.

За вас най-подходящият мъж е този, който е независим и с благодарност приема вашата подкрепа. А вие му отговаряте със същото. Но вие също трябва да покажете гъвкавост и да признаете правото му на лично пространство и факта, че времето може да бъде прекарвано не само заедно, но и по отделно. За него ще бъде важно от време на време да отделя време за семейството си и да обръща внимание на мъжките радости като риболов, лов, парашутизъм или туризъм.