В продължение на много години страдах от изтръпване на ръцете през нощта. Необходимо беше да променям позицията на тялото си на всеки 15-20 минути, в противен случай ръцете ми губеха чувствителност. Обърнах се към лекарите, но нямаше резултат.

По едно време ходих до клиниката като на работа: за хапчета, масаж и други физиотерапевтични процедури… Лечението продължи три месеца, след това изтръпването започна отново. Когато проверих съдовете на ръцете си, се оказа, че те функционират от лакътя до пръстите на 30%, а от лакътя до рамото – на 50%.

Започнах да опитвам различни народни средства. Очистих съдовете по тибетския метод с тинктура от чесън: пиех от 1 до 25 капки тинктура, разреждайки я с мляко.

Тогава се поинтересувах от методите на академик Болотов и в секцията билки намерих рецепта за почистване на съдовете с чесън и млечна суроватка.

Вземете 3 литра суроватка, 3 чаши счукан чесън, 1 чаша гранулирана захар. Този състав се смесва с 1 чаена лъжичка заквасена сметана и се оставя за 2 месеца, като периодично трябва да се разбърква.

Пийте по 50 мл 3 пъти дневно половин час преди хранене.

След като приготвих тази комбинация, изпих 3 трилитрови буркана за 2 месеца. Вече минаха 6 години и отдавна забравих за изтръпването на ръцете.

Искам да повторя лечението, защото по този начин се почистват всички съдове на тялото. Суроватката се получава от натурално мляко, а чесънът се начуква в дървено хаванче.

Чревната полипоза (полипи на дебелото черво) се лекува със следната рецепта: на 1 литър сок се нуждаете от 150 грама водка. Пийте 2 месеца, като  започнете с 1 чаена лъжичка, а след 1 седмица увеличите дозата на 1 супена лъжица 3 пъти дневно в продължение на половин час преди хранене.

Можете да допълвате това лечение и с това народно средство, което трябва да консумирате всяка нощ. Сварете 1 супена лъжица жълтурчета в 1 чаша вряща вода, накиснете и пийте по 50 мл всяка нощ. Проведете лечението в рамките на 1 седмица, след това направете почивка също за 1 седмица. Това средство помогна: отидох на колоноскопия, оказа се, че полипите са изчезнали.

Вижте още: Почистете белите си дробове с този домашен сироп!

Спомням си, че лекарят не каза нищо, когато му разказах за лечението си. Но след като отидох на преглед след три години, лекарят се заинтересова и започна да ме разпитва: вероятно осъзнал, че моето избавление от полипите не е било случайно.