НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Тези жени държат съпрузите си под пълен контрол

Тези жени държат съпрузите си под пълен контрол

0
Тези жени държат съпрузите си под пълен контрол
Тези жени държат съпрузите си под пълен контрол

Тези жени държат съпрузите си под пълен контрол

Има мнение, че мъжът трябва да бъде възпитаван, да го държите изкъсо. Ето кои жени харесват “мъж под чехъл”.

Лъв
Лъвовете обичат да командват. Ако сте им подчинени трябва да им сервирате кафето в леглото с пресни кроасани.

Ако се съпротивлявате на инструкциите на Лъва, то тогава той ще ви търпи известно време и ще си намери по-приятен партньор. Ако го поставите в „клетка“, вие също няма да направите никого щастлив.

Скорпион
Скорпионът е командир по природа. Неговата обсесивна и педантична природа, плюс желанието да доминира, го кара да се побърква, ако нещо се обърка. Или поне смята, че нещо не е наред.

Всъщност Скорпионите изискват безпрекословно послушание и изпълнение на техните инструкции. Скорпионите могат да бъдат много жестоки и да наранят близките си, дори без причина.

Дева
Девата, повече от всеки друг знак на зодиака, се стреми към съвършенство във всичко, научава всичко от живота, но също така учи и другите. Стремежът към най-доброто кара Девата да забелязва недостатъците във всичко, което я заобикаля и да го коригира.

От околните Дева изисква спазването на чистота. Заради високите си изисквания и постоянната критика към партньора, Девата често се опитва да избегне брачната връзка.

Стрелец
Малко хора ще могат да устоят на неговия чар и привлекателност. Но колкото по-дълго общувате със Стрелец, толкова повече той ще разочарова със своята прямота.

Понякога е откровено груб. Това обаче не е злонамерено, а просто външно проявление на неговия бурен темперамент. Не се опитвайте да критикувате Стрелеца – той ще каже всичко, което мисли за вас.