НАЧАЛО ЗДРАВЕ Този лек ще ви помогне да решите проблема със съдовата мрежа

Този лек ще ви помогне да решите проблема със съдовата мрежа

0
Този лек ще ви помогне да решите проблема със съдовата мрежа
Този лек ще ви помогне да решите проблема със съдовата мрежа

Отървете се от съдовата мрежа с това средство. Този лек ми помогна да се отърва от видимите капиляри! Това е естетически проблем за всеки от нас, но и знак, че кръвоносните съдове са отслабени.

Имам този проблем от много години. Започнах да използвам това средство.

В моя случай, всичко започна по време на втората бременност.

Храненето също е от решаващо значение, ако консумирате достатъчно количество животински протеин и големи количества витамин С, това ще спомогне за поддържането на еластичността на съдовете и значително ще ги укрепи.

Пригответе си тинктура от конски кестен. Необходими са ви 50 грама кестени. Смелете ги заедно с кората и ги залейте със същото количество водка, така че те да бъдат напълно покрити. Поставете на тъмно място за 1 месец. След това прецедете и приемайте по 10 капки 2-3 пъти на ден.

Много ефективна е и тинктурата от цветове от кестен. Напълнете буркана до върха с цветове от кестен и залейте с 0.5 литра водка и поставете на тъмно място за около месец. Приемайте преди хранене 2 пъти на ден по 50 капки. С тази тинктура намажете вените и капилярите.

Още едно ефективно средство:
½ чаша ситно настъргани моркови
3 супени лъжици гел алое вера
½ чаша ябълков оцет

Приготвяне:
Поставете всички съставки в блендер и разбъркайте до получаване на хомогенна смес.

Нанесете тази паста върху засегнатата зона и фиксирайте с превръзка. Оставете за 30 минути и изплакнете с топла вода. Повтаряйте, докато получите желания резултат.