НАЧАЛО ЗДРАВЕ Лечение на остеохондроза с помощта на малко сол и зехтин

Лечение на остеохондроза с помощта на малко сол и зехтин

0
Лечение на остеохондроза с помощта на малко сол и зехтин
Лечение на остеохондроза с помощта на малко сол и зехтин

Трудно е да се отървете от цервикалната остеохондроза, но е възможно. Предлагаме ви да опитате много интересна рецепта. След като я приложите, няма да чувствате болка поне няколко години.

Това представлява смес за масаж от нерафинирано растително масло и сол (може да се използва морска). Терапевтичната смес се приготвя за пълния курс на лечение.

Ще ви трябват:

  • 10 супени лъжици сол
  • 20 супени лъжици масло (зехтин, слънчогледово олио).

Сол и масло: лекарствено съединение срещу остеохондроза!

Всичко се смесва и се изсипва в стъклени бутилки. Затворете. След няколко дни ще получите лека смес.

Приложение:

Всяка сутрин е необходимо да мажете енергично с масажни движения шийните прешлени на местата, където чувствате болка. Първо, масажирайте 2-3 минути, всеки ден добавяйте още 2-3 минути, евентуално довеждайки масажа до 20 минути. След края на масажа покрийте с топла кърпа.

При извършване на тези процедури може да се появи леко дразнене на кожата. Затова след края на масажа избършете кожата си със суха кърпа и поръсете с бебешка пудра.

В резултат на 10-дневния курс на лечение се стимулира кръвообращението и се подобрява мускулната регенерация на хрущялната и костната тъкан. След 8-10 процедури ще забележите радикални промени.

Възстановява се притока на кръв в гърба около гръбначния стълб, главоболието изчезва и зрението се подобрява. Това се дължи на факта, че тялото се почиства от токсините, което от своя страна нормализира обмяната на веществата.

Вижте още: Изкривяването на гръбначния стълб ще премине мигновено!

В процеса на лечение може да почувствате сънливост и лека замаяност. Но това не се случва често. По правило лечението на остеохондроза протича без странични ефекти и осигурява отлични резултати.