НАЧАЛО ХОРОСКОПИ 3 знака, които отблъскват негативите успешно от себе си

3 знака, които отблъскват негативите успешно от себе си

3 знака, които отблъскват негативите успешно от себе си
3 знака, които отблъскват негативите успешно от себе си

Ето кои представители на Зодиака са способни да отблъснат негативите на абсолютно подсъзнателно ниво! Дали сте сред тях?

Всеки от нас има собствено енергийно поле. Ако то е слабо, е възможно човек да ни повлияе и да ни управлява според собствените си правила. Със сигурност сте усещали, че когато се занимавате с определени хора, получавате срив в силите си и настроението. Всичко това е следствие от негативното въздействие.

Но сред представителите на зодиакалния кръг има знаци, които могат да отблъснат негативите, изпратени им като огледало. И това, което е най-интересно, много често те дори не разбират за своите супер способности.

№ 3 – Козирог

Козирозите са доста практични. Те не практикуват езотерика и не вярват в мистиката. Ръководят се само от сухите факти. Винаги имат свое собствено мнение за всичко и никога няма да тръгнат след другите, ако това е в противоречие с техните принципи.

Когато Козирозите усетят, че общуването с даден човек не им е приятно, те се опитват веднага да сведат разговора до минимум. В допълнение, има такава тенденция сред тях, че ако им завиждате или им желаете злото, то скоро всичко ще ви се върне.

Освен това недоброжелателят се чувства сринат и може да се разболее от тежко и продължително заболяване. Така че е по-добре да не пресичате пътя на Козирозите.

№ 2 – Близнаци

С Близнаците е много лесно да намерите общ език, дори и с напълно непознатите за вас. Близнаците могат да говорят с часове за всичко – те наистина обичат да общуват. По време на разговора, те подсъзнателно се отървават от негативната енергия. Те просто я разтварят в пространството и напълно я неутрализират.

Близнаците са в състояние да изградят около себе си непромокаема стена, която отразява всичко, казано обратно на събеседника. Те на практика са имунизирани срещу критики и язвителни забележки. Всички отрицателно бива изпращано обратно на адресата.

Най-добрата защита е атаката, това е правилото, от което се ръководят. Това им помага да се противопоставят на натиска на някой друг и не им позволява да бъдат опресирани.

№ 1 – Риби

Въпреки факта, че Рибите са много впечатлителни и чувствителни към външния свят, те почти не се влияят от него. Те имат своето вътрешно тайно убежище и знаят как да се скрият там.

Рибите могат да бъдат толкова откъснати от разговора с човек, че дори да не разберат същността на разговора. Те се държат по този начин, когато осъзнават, че негативното и злото произлизат от човека. По този начин Рибите се скриват във вътрешния си пашкул и съхраняват силите си.

Вижте още: Имате ли кармичен дълг? Числата ще ви подскажат!

Рибите са способно да върнат негативите на събеседника си и дори да ги умножат по няколко пъти. Всички тези действия ги правят на подсъзнателно ниво. Така че е по-добре да не си правите експерименти с този зодиакален знак.

РЕКЛАМА1
loading...