НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Тест: Коя част от тялото измивате първо под душа?

Тест: Коя част от тялото измивате първо под душа?

0
Тест: Коя част от тялото измивате първо под душа?
Тест: Коя част от тялото измивате първо под душа?

Коя част от тялото измивате първо, когато влизате да се къпете? Резултатите от теста ще ви изненадат!

1.Тези, които първо измиват косата си, са артистични личности. Вие обичате да витаете в облаците, но в същото време можете да постигнете това, което не е по силите на другите. Понякога ви липсва ангажираност и постоянство, но ще работите неуморно за целта, която наистина ви допада. Парите не са най-важното нещо в живота ви. Приятелството е важно за вас. Но сред вашите приятели има само интелектуалци и тези със сходна душевност. Вие сте прекрасен любовник, защото винаги сте отворени за нови неща и жадувате за непознати усещания. Вашата сила е във вашия талант и способности.

2.Тези, които, заставайки под душа, най-напред започват да мият гърдите си, са практични хора. Те са праволинейни. На преден план поставят удобството. Не обичате да ви разсейват, когато вършите нещо и не ви харесва, когато хората не споделят вашата гледна точка. Вие сте добър любовник. Най-добра връзка е с тези, които първо мият косата си.

3.Подмишниците. Те са надеждни и трудолюбиви. Като цяло – доста често срещан тип хора. С цялото си сърце вие се стремите да помагате на другите. Често се намирате в неприятна ситуация, защото не знаете дали другите наистина са искрени към вас. Като любовник вие сте достатъчно посредствени. Опитайте се да добавите малко разнообразие към сексуалния си живот. Най-добрият партньор за вас ще бъде този, който първо мие раменете си.

4.За онези, които първо измиват лицето си, парите са от първостепенно значение. Ще направите всичко (или почти всичко), за да постигнете богатство. Честността и достойнството в този случай отиват на заден план. Трудно е за другите да ви разберат, но това не ви интересува. Не ви пука много за това, което мислят. Вие сте много егоцентрични. Вие сте посредствен любовник, защото се стремите да получите удоволствие, а не да го доставите.

5.Тези, които първо мият раменете си, не са много щастливи. Вие често не получавате това, което искате. Хората не са ви много симпатични и защитавайки се от негативното, се стремите да прекарвате времето си сами. Вие гледате на света като на ад. Парите и властта са важни за вас, но късметът често ви подвежда. Трудно ще намерите партньор в живота. Тези, които първо измиват подмишниците са единственият ви шанс.

6.Друго. Вие сте напълно обикновени. Несъмнено имате вътрешна сила, но е много трудно за хората да го видят. Трябва да заложите на авантюризма и да се научите да “продавате” потенциала, който имате. Дълбоко в себе си вие сте интересен човек с много малко недостатъци. Но основното е да развиете силните си страни, а не да криете слабите. Вие сте обикновен любовник. Имате много различни фантазии, но нямате смелостта да ги реализирате. Най-доброто партньорство за вас е с тези, които първо мият лицето си.