Тест: Изберете най-злия човек и разберете какви сте самите вие!

Искате ли да узнаете повече за себе си, като отговорите само на един въпрос?

Просто трябва да изберете едно от трите очи. Много просто, но изненадващо точно!

Със сигурност ще разберете за себе си много интересни неща.

А – логичен
Обичате да мислите задълбочено, стигайки до дъното на истината. Ако попаднете в трудна ситуация, знаете как да направите правилния извод. Често, познати и приятели се допитват до вас.

Имате способността да зареждате хората с положителна енергия. Това е причина много хора да искат да разговарят с вас, да споделят личните си проблеми. Вие сте лидер и се радвате на заслужен авторитет сред приятели и колеги.

В – състрадателен
Емоционалността, яркостта и способността да гледате от забавната страна на нещата ви отличават от другите. Въпреки възходите и паденията, позитивното ви отношение към живота не се променя. Имате загадъчен чар, който привлича хората към вас.

Слабото място във вашия характер е голямата ви уязвимост. Грижата за другите, помощта и безпокойството заемат почти основно място в живота ви. До вас винаги има хора, на които давате частица от душата си.

C – интуитивен
Вие имате вродена интуиция. Около 10% от населението имат това качество. Това е истински дар от небето!

Известно е, че има неща в света, които човечеството не може да обясни с помощта на логиката. Можете да намерите интуитивно правилното решение във всяка трудна ситуация. Свързвате се лесно с хората: те чувстват, че ги разбирате.

Вие ще успеете във всичките си начинания!