НАЧАЛО ЗДРАВЕ Кажете сбогом на подаграта с това мощно естествено средство!

Кажете сбогом на подаграта с това мощно естествено средство!

0
Кажете сбогом на подаграта с това мощно естествено средство!
Кажете сбогом на подаграта с това мощно естествено средство!

Подаграта е вид артрит, който е най-често срещан в света и хората, които страдат от това заболяване, изпитват непоносима болка.

Подаграта се появява, когато пикочната киселина започва да се натрупва в кръвта. Постепенно се натрупва все повече и бъбреците не могат да се справят с това количество, тя започва да кристализира и създава отлагания в ставите.

Появява се силна болка, зачервяване на ставата и чувствителност. Подаграта е хронично заболяване и повечето хора използват аспирин до края на живота си, но това води до много странични ефекти.

Ето защо тази невероятна смес от само 3 съставки се счита за най-добрия естествен начин за лечение на подагра, защото предотвратява симптомите на подагра, точно както противовъзпалителните препарати, но без странични ефекти.

Необходими съставки:
1 ананас
1-2 чаени лъжички куркума на прах
1 чаша натурален сок от вишни
стъклен буркан
пресен джинджифил с дължина приблизително 3 см. или 2-3 чаени лъжици джинджифил на прах
кухненски робот и блендер
мед

Начин на приготвяне:
Обелете ананаса. Нарежете го на парчета и го сложете в блендера. Разбъркайте. След това добавете сок от вишни, куркума и джинджифил.

Поставете сместа в стъклен буркан и я затворете. Оставете продукта в хладилник за около 10 дни. Може да добавите и мед или да промените количеството джинджифил и куркума. За най-добър ефект, консумирайте всеки ден, по 100 мл., 1-1,5 часа след хранене.

loading...
loading...