НАЧАЛО ЗДРАВЕ Няколко глътки от тази напитка на ден ще ви спасят от целулита

Няколко глътки от тази напитка на ден ще ви спасят от целулита

Няколко глътки от тази напитка на ден ще ви спасят от целулита
Няколко глътки от тази напитка на ден ще ви спасят от целулита

Няколко глътки от тази напитка на ден ще ви спасят от целулита

На някои са им необходими месеци, за да отслабнат, а други за една седмица губят няколко сантиметра от талията си. Често, причината се крие в избрания метод за отслабване.

Отслабването с няколко килограма за няколко дни е възможно дори и без строга диета. Но подпухналото лице и тежкото тяло не винаги говорят за излишни килограми. Причината е във водния метаболизъм и солевия баланс на организма.

Правилното хранене изключва мазни, пържени и твърде солени храни. Солта е нещо, което дори веганите отричат. Последствията са следните: солта е необходима, за да абсорбира водата и когато има твърде много сол, водата започва да се задържа. Така че се получава подуване.

Заради нарушения воден баланс и излишната вода в тялото, мастният слой се увеличава неравномерно, появява се целулит.

Този тип “затлъстяване” не е необичаен и борбата с него е съвсем проста. За целта трябва да използвате естествени диуретици. Те отстраняват излишната течност от тялото, облекчават подуването и регулират водния обмен. В тялото може да се складират до 4 литра излишна течност! Можете да се избавите от тях за една седмица, като използвате следната рецепта, доказала ефективността си.

Лимонът, джинджифилът, зеленият чай и динята са добри, но не достатъчни, за да се справят със задачата бързо. Зеленият чай с дафинови листа е спасение за модели и обществени личности, които трябва да си върнат формата за кратко време.

Ще са ви необходими:
800 мл. вода
1 пръчка канела
3 супени лъжици зелен чай
1-2 дафинови листа

Кипнете водата и добавете към нея всички съставки. Оставете да се запаряват в продължение на 15 минути. Прецедете готовия чай и пийте 3 пъти на ден: сутрин на празен стомах, след закуска и преди лягане. Курсът продължава 1 седмица, може да го повтаряте по веднъж на всеки два месеца.

Зеленият чай и дафиновите листа са диуретици, а канелата е за вкус. Нейната миризма успокоява апетита. Така, чаят ви предпазва от преяждане, ускорява метаболизма и премахва излишната вода от тялото. Пикантният вкус със сигурност ще ви хареса!