НАЧАЛО ЗДРАВЕ Ефикасно народно средство при артрит и ревматизъм

Ефикасно народно средство при артрит и ревматизъм

0
Ефикасно народно средство при артрит и ревматизъм
Ефикасно народно средство при артрит и ревматизъм

Ефикасно народно средство при артрит и ревматизъм

Болката се появява в костите, коленете, лактите, гърба, краката и ръцете. Понякога болката може да бъде толкова силна, че ни сковава и ни прави неподвижни.

Следното естествено средство е трайно решение на проблема.
1 час след прилагането му ще усетите ефекта.

Билков спирт
Билковите екстракти обикновено съдържат най-добрите свойства на билките. Освен това те имат предимство: могат да се съхраняват дълго време. Тези домашни средства са идеални за справяне с всяка болка, в това число – мускулни, ставни, гръбначни и дори главоболие. Просто трябва да го използвате като всеки мехлем.

Необходими съставки:
спирт 96 ° – 1 литър
розмарин – 1 клонче
камфор – 3 пръчки или 1 фармацевтична опаковка
лютива мента – 1 клонче
хвойна – 2 клонки
салвия – 1 клонче
корен от джинджифил – 5 см.
коприва – 1 клонче
мащерка – 1 клонче
мента – 2 клончета
канела – 1 пръчка

Подготовка и употреба:
Необходима ви е достатъчно голяма бутилка, в която да поставите спирта и всички споменати по-горе билки. След това затворете бутилката, разклатете и я оставете на тъмно място за 1 седмица. Разклащайте всеки ден.

Използвайте при болка, причинена от артрит, ревматизъм, фибромиалгия и дори главоболие. Просто нанесете върху засегнатата област. Това средство е предназначено само за външна употреба. Не е препоръчително и за деца.

За най-добри резултати можете да нанесете превръзка или парче топла тъкан на засегнатата област. След 20 минути, отстранете и ще видите, че болката е изчезнала.