НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете двойка и разберете от какъв вид връзка се нуждаете

Изберете двойка и разберете от какъв вид връзка се нуждаете

0
Изберете двойка и разберете от какъв вид връзка се нуждаете
Изберете двойка и разберете от какъв вид връзка се нуждаете

Психолозите често използват подобни безлични снимки, за да помогнат на човек да разбере себе си. Изберете танцуващата двойка, която ви харесва най-много, и разберете от каква връзка се нуждаете.

1

Имате нужда от романтична, красива, ярка връзка. Искате вашият партньор да флиртува с вас, да ви подарява цветя, да ви обгрижва и да ви прави комплименти, да се чувствате като истинска жена – закачливо, сладко, нежно, игриво.

2

Имате нужда от конфронтация във вашата връзка, един вид противопоставяне. Трябва да контролирате, да побеждавате и да завладявате. Нуждаете се от най-очарователната битка, в която победеният щастливо се предава на милостта на победителя. Имате нужда от партньор, който не е по-слаб от вас.

3

Имате нужда от подкрепа и грижа. Искате да бъдете като парниковите цветя, за които внимателно се грижат. Имате нужда от силно рамо на човек, който ще ви подкрепи и реши проблемите ви. Вие сте като нешлифован диамант, който ще стане красив след умело обработване.

4

Нуждаете се от класическа, зряла и силна връзка, в която хората се разбират перфектно, грижат се и се доверяват един на друг. Търсите взаимоотношения, в които има уважение, взаимно грижовно отношение и доверие в бъдещето.

5

Имате нужда от връзка, в която ролята на лидера се поема от жената, а мъжът й позволява да го направи. Вие сте активен и динамичен човек. Харесва ви ролята на домакиня и ролята на кралица, а на вашия партньор като че ли му харесват властните жени.

Вижте още: Кое от тези деца е момиче? Забавен и много точен тест!

6

Вие изобщо не се нуждаете от връзка. Чувствате се достатъчно хармонично със себе си. Обичате да сте свободни, да ходите там, където искате и с когото искате, да правите, каквото искате, да носите, каквото си искате и да бъдете себе си. Абсолютно не искате да сте в двойка и да действате спрямо мнението на партньора си.