НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете една карта и получете своето послание!

Изберете една карта и получете своето послание!

0
Изберете една карта и получете своето послание!
Изберете една карта и получете своето послание!

Изберете една карта и получете своето послание!

1.Карта на радостта и надеждата
Тази карта показва, че ви предстоят промени в живота. Всичко, което ви се е случило досега, се е случило, защото е трябвало да пораснете и да бъдете силни. Сега е време да повярвате, че най-доброто предстои и да живеете живота си с надежда, защото сега е времето да блеснете, да достигнете небето и да постигнете всичко, дори невъзможното!

Време е да се върнете към мечтите, които по различни причини сте изоставили! Помнете, че Вселената винаги помага на тези, които се стремят да постигнат най-големите си цели!

2.Карта на спокойствието
Тази карта ви напомня, че може би не сте отговорни за всичко, което се случва в живота ви. Гневът и злобата никога не са били добри съветници. Помнете, че вие сте мъдър човек по природа.

Управлявайте живота си, вашите решения и реакции. Научете се да се противопоставяте на гнева с любов, упоритост и добри аргументи и ще видите как дните ви автоматично ще станат по-щастливи и вашето отношение към живота и хората ще се подобри драстично, привличайки благополучие, любов и просперитет в живота ви. Успокойте се: не позволявайте на хората да ви повлекат към дъното!

3.Честност и отговорност
Днес правите ли това, което ще ви помогне да бъдете там, където искате да бъдете утре? Помнете, че съдбата и животът ви са в ръцете ви. По тази причина определете целите си, заредете се със сила, любов и смелост и всеки ден вървете към мечтите си, защото, когато знаете какво искате, винаги ще намерите начин да го постигнете. Бъдете толкова силни, колкото можете и направете всичко възможно, за да постигнете целите си!

4.Карта на въображението и новите възможности
Изборът на тази карта показва, че трябва да погледнете на живота си с нови очи, с очите на любопитно дете! Много често бързаме за някъде, губим от поглед малките чудеса, които се случват всеки ден и посланията, които Вселената ни изпраща.