НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Разберете всичко за бъдещето си, като изберете карта Таро

Разберете всичко за бъдещето си, като изберете карта Таро

0
Разберете всичко за бъдещето си, като изберете карта Таро
Разберете всичко за бъдещето си, като изберете карта Таро

Всичко започва с обикновената игра на карти във Франция през XIV век. Първоначално така се използвали Таро картите. Но с течение на времето някои хора започнали да виждат в тестето скрита енергия и сила. Те го използвали за гадателство и резултатите били огромни!

След това, през XVI век, гледането на карти Таро придобива класическия си вид и се запазва и до днес. И не само гаданието не се е променило, но то е едно от най-точните видове гадания. Почти всички предсказания се сбъдват, което само доказва истинността на историята на тяхната сила.

Едно от тези гадания предлагаме да изпробвате и вие. Просто изберете една от четирите Таро карти и разберете какво ви очаква в близко бъдеще.

Карта 1

Вземете се в ръце и се пригответе за промяна. Не се страхувайте да затворите стара врата (или дори две) и да отидете в посока на нещо ново и непознато. Нека трудностите не ви плашат. Представете си, че страховете ви са тъмни сили, които се опитват да ви попречат да постигнете това, което искате. Напълно разчитайте на себе си, станете малко егоистични. Една капка здравословен егоизъм определено няма да ви навреди.

Карта 2

Основният съвет към вас: не бързайте. Бъдете търпеливи и бъдете сигурни, че всичко върви по план. Бъдете толерантни към близките си. Дори да мислите, че сте прави, се опитайте да се контролирате. Този месец е емоционален за вас, така че не се притеснявайте за дреболии. Излизайте често на разходки, слушайте музика и се отпуснете. Като цяло, потърсете дейности, които ще ви успокоят.

Карта 3

Време е да преосмислите живота си. Ако чувствате, че живеете на автопилот и всеки ден е като останалите, не забравяйте – можете да промените всичко. Започнете с малките неща: променете маршрута, по който се връщате у дома. Направете пътуване до близка дестинация за един уикенд или посетете ново кафене. Всичко е във вашите ръце. Около вас има много възможности, достатъчно големи, само отворете очите си.

Вижте още: Кое от тези деца е момиче? Забавен и много точен тест!

Карта 4

Тази карта ви носи късмет, радвайте се! Изпитали сте достатъчно трудности, притеснения, тревоги… Късметът вече ще ви следва. Постарали сте се доста и Вселената го знае. Бъдете благодарни за всичко, което получавате в замяна. Основното нещо е да задържите късмета и всичко ще ви върви като по вода.