НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете пясъчен часовник и получете своето послание!

Изберете пясъчен часовник и получете своето послание!

0
Изберете пясъчен часовник и получете своето послание!
Изберете пясъчен часовник и получете своето послание!

Изберете пясъчен часовник и получете своето послание!

Съдбата се опитва да ни даде знаци и посока. Вие избирате дали да обръщате внимание на тези послания или не.

Ако искате послание или съвет, които могат драстично да променят живота ви, то изберете един пясъчен часовник и разберете какво означава това за вас.

Дишайте дълбоко и спокойно и изберете часовника, който ви харесва най-много. Той ще ви каже какво ви очаква в близко бъдеще.

Пясъчен часовник номер 1
Новият живот чука на вратата и иска да влезе. Той е там от дълго време и все още не можете да решите дали да го пуснете или отново да се престорите на щраус, все едно никой не е у дома.

Не се страхувайте от промяната, тя ще донесе много щастие и късмет, които заслужавате. Дори фактът, че мислите за тях, е пряко доказателство за тяхната необходимост. Давайте напред!

Пясъчен часовник номер 2
Живеете на забавен кадър. Вие разглеждате всеки кадър внимателно и с интерес, като периодично се чудите защо всичко е толкова тъжно.

Кликнете на нормален режим. Силата е във вашите ръце, дава ускорение на живота ви, а вие се наслаждавате на неговото богатство и спиращата дъха скорост на кадрите.

Пясъчен часовник номер 3
Спрете да работите! Все още не е възможно да спечелите всичките пари, но е лесно да прекарате живота си едностранно, скучно и с хронична умора.

Намерете златната среда и хармонията, общувайте със семейството си, разхождайте се повече, гледайте интересни филми и просто живейте!

Пясъчен часовник номер 4
Бих искал да кажа – давай! Но проблемът е, че не знаете все още къде искате да отидете. Не, имате някои насоки, но те са много далеч от истинския път.

Внимавайте, животът без цел не е живот. Вселената изисква от нас непрекъснато да се развиваме и да растем, да не я принуждаваме да предприема действия, да се движим доброволно. Слушайте себе си и определено ще изберете най-добрата посока.

Пясъчен часовник номер 5
В живота ви скоро ще се появи много важен човек. Той ще бъде абсолютно ваш, той ще бъде като вас. Можете да говорите за всичко, да споделяте, да прекарвате много време заедно и да се разбирате без думи.

Този човек ще ви бъде изпратен от съдбата и няма никакво значение дали ще е мъж или жена, възрастта или качеството на отношенията, които ще имате. Веднага ще разберете, че това е Той. Усещането за самота ще избледнее и животът ви ще стане ярък.

Пясъчен часовник номер 6
В близко бъдеще ще получите отговори на всички ваши въпроси, които вече са започнали да изглеждат реторични.

Обърнете внимание на знаците, намеците на Вселената, слушайте интуицията си. Най-накрая ще придобиете разбиране за всички причинно-следствени връзки и ще спечелите увереност и стабилност.

Именно след това вашият личен живот ще се промени, ще възникнат нови чувства или ще се заздравят отношенията, които вече имате, ще станат по-силни.

Пясъчен часовник номер 7
Направихте правилното нещо, когато спряхте да унищожавате живота си чрез самокритика и търсене на отговори на несъществуващи въпроси.

В обозримо бъдеще ще бъдете в центъра на вниманието и ще станете обект на обожание и възхищение. В живота ви ще се появят много нови и интересни хора и ще имате нещо, което можете да споделите с тях и да ги научите. Бъдете отворени към всичко ново и не пропускайте възможностите да промените живота си.

Обърнете внимание на знаците, слушайте интуицията си, вярвайте на себе си и направете изводи – това ще помогне за решаването на всички проблеми и ще промени живота ви!