Какво ни очаква след смъртта? Единственият начин да получим отговор на този въпрос е да попитаме онези, които са имали клинична смърт.

Има ли живот след смъртта? Този въпрос тревожи много хора, но не можем да получим отговор, докато сме живи…. Или можем? Много хора твърдят, че докато са били мъртви, са видели задгробния живот. Техните истории са просто невероятни, някои от тях звучат успокояващо, докато други са плашещи. Най-интересното е, че повечето хора са преживели сходни чувства, докато са били „мъртви”.

Днес ви разкриваме какви неща са виждали, чували и усещали хората, преживели клинична смърт:

1. Светлина

Какво се случва при клинична смърт с хората? (според очевидци)

Повечето хора, които се посетили другия свят, са видели прочутата „светлина в края на тунела“. Това е най-често срещаното явление, което изтъкват очевидците.

2. Виждат тялото си

Много хора казват, че са видели безжизненото си тяло, когато са преживели клинична смърт. С други думи, те са се превърнали в безплодна душа, надвиснала над телата им. Виждали са всичко, което се случвало в стаята им.

3. Ангели – пазители

Някои хора твърдят, че са видели поне един ангел или дух, които се грижат за тях по време на техния кратък престой в хватката на смъртта.

4. Виждат майка си

Много хора на смъртното си легло са видели тяхната майка.

5. Загинали роднини

Ако имате голямо семейство, бъдете готови да срещнете роднините си след смъртта. Много хора, които са посещавали задгробния живот, казват, че са срещнали техните починали роднини там. Някои дори са ги приветствали сякаш са били на истинско парти.

6. Флаш памет

Бъдете готови да преживеете най-ярките и най-неприятните моменти от живота си. Много хора казват, че преди смъртта и по време на клиничната смърт, „целият живот им е минал пред очите.“

7. Виждат и чуват всичко

Много хора твърдят, че са виждали хора в стаята си и дори са се опитвали да говорят с тях, но опитите им били неуспешни.

8. Умиротворение

Почти всички хора, които са преживели клинична смърт, говорят за неописуемото усещане за мир и спокойствие. Нещо повече, това чувство е толкова обширно, че душата или умът дори не знаят как да се справят с него.

Вижте още: Отървете се от лоши мисли и негативи във вашия дом

9. Не искат да се връщат

Според многобройните истории чувството за смърт е толкова умиротворително, че много от тези, които са го преживели, не искат да връщат в този свят. Представете си колко красиво би трябвало да бъде това чувство, щом не искате да се върнете към живота.