НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Подсъзнание: разберете какво крие то с този тест!

Подсъзнание: разберете какво крие то с този тест!

0
Подсъзнание: разберете какво крие то с този тест!
Подсъзнание: разберете какво крие то с този тест!

Подсъзнание: разберете какви тайни крие то. Този малък визуален тест ще ви помогне да проверите за какво мечтаете подсъзнателно. Изберете едно от перата.

Изборът ще определи това, което наистина иска вашето подсъзнание: разберете какво!

1.Липсва ви разнообразие
Вероятно сте затънали в рутина, ден след ден правите едно и също нещо. Чувствате, че наистина имате нужда от нови преживявания.

Вие търсите разнообразие във всичко и перото, което сте избрали, ви привлече с разнообразните си цветове, които отразяват вътрешните ви желания. Не е толкова важно какво точно трябва да бъде новото, но определено трябва да почувствате нещо ново.

2.Нуждаете се от повече внимание и концентрация
Изглежда, че рядко свършвате работата до края, разсейвайки се с други неща. Когато се опитате да свършите много неща, вие просто се отегчавате.

Искате да намерите сила и внимание, за да изпълнявате ежедневните си задължения.

Избраното от вас перо се отличава с концентрацията на цветовете в горната част, този детайл ви привлича. Изглежда, че се стремите към най-доброто.

3.Не ви достига топлина
Най-вероятно сте грижовен и дружелюбен човек, който получава по-малко, отколкото дава. Определено заслужавате много повече, отколкото получавате.

Перото отразява топлината, поради което привлича вниманието ви. Но дори и да не получите любовта, от която се нуждаете, вие ще спечелите много повече просто, като споделите топлината си с другите.

4.Имате нужда от повече цветове в живота
Вие сте твърде емоционални, а животът ви е скучен и сив. Уморени сте от постоянната негативност, която пада върху вас от всички страни.

Яркото и колоритно перо ви привлече с причина. Искате животът ви да е ярък, подсъзнателно се стремите към богати, необичайни цветови комбинации.

5.Мечтаете да придобиете сила
Вие нямате достатъчно сили да постигнете целите си и да преследвате мечтите си. Имате много идеи, но просто нямате сила да оцелеете от трудностите, които стоят на пътя ви.

Това перо символизира силата и затова ви привлече. Вие подсъзнателно търсите сила. Това е всичко, от което се нуждаете, за да пресечете линията, която ви разделя от вашите мечти.

6.Липсва ви простота
Вие сте много объркани. Около вас се случват твърде много лоши неща и се чувствате в капан.

Вие често се сблъсквате с измамата и се нуждаете от спокойствие. Ето защо вашето подсъзнание избра това перо.

7.Нуждаете се от стабилност
Вие определено не се чувствате щастливи. Вие сте уморени дори от собствената си умора, която все повече и повече оказва натиск върху вас. Мечтаете за стабилност, която ще ви отведе до състояние на спокойствие. Перото, което избрахте, се откроява със своята „стабилна” цветова гама, поради което ви привлича.

8.Нужни са ви нови впечатления
Уморени сте от монотонността. Всичко около вас ви дразни, защото животът ви е в стагнация, която не можете да избегнете. Очевидно имате нужда от нови преживявания в живота, които могат да ви предизвикат.

Искате да почувствате, че наистина живеете, а не просто съществувате.