Бански костюм: изберете един и разберете нещо ново за себе си!

Банският костюм е не само стилен, модерен и удобен. Тази част от дамския гардероб не само коригира недостатъците и подчертава очарованието на фигурата, но и разкрива личността на този, който го носи.

Силни страни на характера
Красива нимфа, изкусителка, кариеристка или амбициозна дама? Психолозите казват, че банският костюм може да разкаже много за жената.

За да определите моментното си емоционално състояние, изберете един бански костюм и прочетете интерпретацията. Вашата фигура няма нищо общо, има значение формата и цвета на банския костюм!

Зелен
Ако ви харесва зеленият бански костюм, тогава имате спокоен характер. Вие се стремите към хармония и спокойствие, но не мислите за себе си, без да се движите напред. Имате голямо търпение, понякога сте твърде срамежливи, за да кажете какво мислите. Вие сте романтична натура и твърдо вярвате, че любовта е сериозна и винаги за цял живот.

Бял
Нуждаете се от одобрението и възхищението на другите. Вие не се страхувате да шокирате обществеността и да се нахраните от емоциите от получения ефект. По същество честни, отзивчиви, но живеете в мечтите. Не се спирате на когото и да е. Ако сте направили своя избор, тогава за един мъж това е голяма чест.

Черен
Черният бански казва, че сте строги и категорични. Уверени и не толерирате различно от вашето мнение. Вие сте човек с театрален характер. Знаете как да съблазните един мъж и да го накарате да се влюби във вас.

Мъжете подсъзнателно усещат силните ви черти и факта, че техните способности не съвпадат с вашите нужди и се страхуват да започнат връзка, за да не страдат по-късно.

Розов
Вие сте потаен човек и често не показвате истинските си намерения. Предпочитате да изглеждате в очите а другите бели и пухкави. Но зад меко розовия цвят се крие стомана. Вие сте впечатляваща жена.

Знаете какво искат мъжете, често флиртувате и сте лекомислени. Може да се каже, че сте изкусителка, но уви, не може д се похвалите със сериозна връзка често.

Бежов
Вие сте консервативни във вашите възгледи, твърдо и уверено стоите на краката си. Не се интересувате от това, което се случва наоколо, ако тези проблеми не ви засягат лично. Много сдържани, но това е само привидно. Не е лесно да намерите човека от мечтите си, проявете търпение.

Жълт
Вие сте оптимисти и душата на всяка компания. Вие знаете цената си и как да поддържате ясен ум в трудна ситуация. Вие имате голяма воля и търпение и не сте готови да пожертвате вашите принципи в името на печалбата. Търсите човек, на когото може да се доверите напълно. Пасивността ви в отношенията често се превръща в причина за разпадане на връзката.

Син
Сините бански са предпочитани от бизнес дами, кариеристки. Живеете по строг график, всеки ден всяка минута е разграфена. Точни и пресметливи, харесвате лукса и комфорта. Всяко отклонение от графика ви тревожи и търсите начини да го поправите. На мъжете им е много трудно с вас. Те се уморяват от безкрайните планове и въпроси.

Червен
Вие сте активна, ярка и отчаяна жена със силен характер. Освен това – алтруист. Роден лидер, не толерирате скуката и рутината. Вие сте постоянно в движение, напълно развивате себе си. Една жена в червено е непредсказуема, обича се и знае какво иска и какво искат от нея мъжете – предимно в интимен план.