НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Изберете изображение и получете послание и насоки за действие!

Изберете изображение и получете послание и насоки за действие!

0
Изберете изображение и получете послание и насоки за действие!
Изберете изображение и получете послание и насоки за действие!

Изберете изображение и получете своето послание!

Днес всеки усеща влиянието на интензивните енергии и заради тези енергийни влияния усещате колко по-чувствителни сте станали.

Затова би било полезно да се обърнете към духовните водачи за малко напътствие! Изберете изображение и получете насоки за действие.

1.Всичко се движи напред и е време да си поставите нови цели и намерения! Изглежда, че всичко накрая набира скорост, така че това е чудесно време за поставяне на нови цели за новата ви глава от живота. Първо, разберете какво иска сърцето ви. Въпреки че резултатите може да не се появят веднага, не се отчайвайте! Докато сте в очакване, запазете позитивните си мисли и намерения.

2.Време е да се освободите от миналото. Мислите прекалено много за това, което е било и твърде малко за това, което е! Оставете миналото там, където е и погледнете напред. Трябва да вземете нещата в свои ръце и да направите всичко възможно да подобрите живота си. Имате достатъчно сила, за да промените бъдещето си и единственият начин да направите това е да адаптирате съзнанието си към настоящия момент. Не можете да се движите напред, докато не пуснете миналото.

3.Границите не са лоши, ако са поставени съзнателно и с определено намерение. С ясни граници, вие давате на живота си определена структура и насоки за това върху какво трябва да се съсредоточите в момента. Трябва да се съсредоточите върху отговорността за живота си и да спрете да пилеете времето и енергията си за хора и ситуации, които вече не са полезни за вас.

4.Време е да се свържете с хората около вас, да се свържете със себе си и да се свържете с природата. Вие не сте сами, вие сте част от голямата Вселена. Можете да го почувствате, понякога дори можете да го видите, но сега е време да действате. Премахнете маската, която носите и си позволете да създадете истинска и реална връзка. Започнете със себе си. Свържете се с растенията, животните и най-накрая ще бъдете готови за истинска връзка с другите хора. Опитайте се да погледнете нещата от различни ъгли.