НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО 10 поверия, които предвещават скорошна печалба

10 поверия, които предвещават скорошна печалба

0
10 поверия, които предвещават скорошна печалба
10 поверия, които предвещават скорошна печалба

10 поверия, които подсказват, че скоро ще получите финансово постъпление

Поверията не са измислени случайно. Това са наблюденията на нашите предци, които винаги са се случвали.

Ето защо, мнозина все още вярват в тяхната ефективност. Но има и такива, които са малко скептични по отношение на тази тема.

Така или иначе, съществуват поверия, които казват, че скоро портфейлът ви ще се напълни. Има и поверия, които вече са престанали да бъдат ефективни. Има много причини за това. Например, времето – безспорен факт е, че напоследък климатът се е променил много и съответно и природата.

Но не всички наблюдения са свързани с времето. Много от тях предричат финансова независимост и материална печалба. Понякога, просто не обръщаме внимание на дребните неща в живота, които директно говорят за увеличение на паричния поток. Така че, никога не оставяйте портфейла си празен, опитайте се да обръщате по-голямо внимание на тези малки знаци.

10 поверия, които подсказват за скорошно полълване на портфейла ви

Нашето тяло винаги ни подсказва за предстоящите промени в живота, включително и за печалбата. Когато ви сърби дланта на лявата ръка, това обещава парична пеалба в най-близко бъдеще.

Ако дарите част от приходите си на нуждаещите се, никога няма да останете без пари. Но е важно да помните, че е необходимо да давате парите от сърце, а не, просто защото, искате да се върнат в двоен размер при вас.

Вашият дом също е източник на енергия. Ако е претрупан с твърде много ненужни вещи, те могат да поемат цялата положителна енергия, лишавайки ви от печалби. За да имате винаги материално богатство във вашия дом, е необходимо да възстановявате реда от време на време и дори можете да се се поинтересувате от фън шуй.

Различни статуетки привличат пари: например, трикраката жаба, бог Хотей, който според фън шуй е в състояние да привлече богатство за своя притежател за кратък период от време.

Стайните растения не само красиво подчертават интериора, но и привличат богатство. Дървото на парите е широко разпространено растение, което всеки познава. Но то може и да привлече пари в къщата. Ако се появят нови пъпки, тогава със сигурност ви очаква доход и то доста значим.

Обърнете внимание не само на предметите от бита, но гледайте и в краката си по улицата. Всяка монета, независимо от стойността, която откриете на улицата, подсказва за бърза печалба.

Пеперудите са не само удивително красиви насекоми, но и предвестници на добри доходи. Да видите пеперуда на улицата не е трудно, тя не обещава нищо забележително. Но, ако това красиво насекомо влезе в къщата ви през отворен прозорец, това определено е на пари. Затова през топлия сезон оставете прозорците отворени възможно най-дълго.

“Маркира” ви птица? Абсолютно всеки знае, че това е на късмет. И не само за щастие, но и за голяма парична печалба. Ако ви се случи нещо такова на пръв поглед, доста неприятно, не се разстройвайте и не се ядосвайте, а изчакайте финансовата печалба да дойде при вас.

Хората, които дължат определена сума пари, трябва да изплатят дълговете си преди обяд. Това ще допринесе за бързото решаване на финансовите проблеми и ще спомогне за подобряване на финансовото им състояние.

Друг сравнително прост ритуал, който привлича парите в една къща, е поставянето на монета под килима и поддържането на апартамента чист, така че парите да дойдат в къщата ви.