7 признака, че имате силно биополе

Силно биополе – добро здраве, високо самочувствие и развита биоенергия. Тези качества понякога не са достатъчни за постигане на успех. Въпреки това, енергийната защита може да бъде развита чрез фокусиране върху 7 признака на идеалното биополе.

Енергията на всеки човек може да бъде програмирана за успех. Като разгледате по-внимателно вашето биополе, ще определите в коя посока трябва да работите върху себе си и дали изобщо трябва да работите за развитие на биополето си. Може би имате силна защита?

7 признака, че имате силно биополе
Ако не разпознаете себе си в това описание, но ви напомня за колега или телевизионна звезда, ориентирайте се към такива хора. От тях можете да се заредите с положителна енергия, която получават чрез комуникационен канал от Вселената. Вашите шансове за успех в някоя от сферите на живота ще бъдат малко по-високи, ако се появят силни хора във вашето обкръжение.

Признак първи
Ако аурата е чиста и силна, човек почти не боледува. Когато аурата е слаба, човекът е претоварен, има чести главоболия, появяват се хронични заболявания, той лесно настива. Понякога се появяват по-сериозни заболявания.

Признак втори
Едно силно биополе даряа своя носител с невероятния си късмет във всички дела. Грубо казано, хората със силна енергия винаги имат по-голям шанс да постигнат успех без много усилие.

Признак трети
Силното биополе се усеща, когато човек излъчва оптимизъм. Когато стоите до такъв човек, имате желание да действате, искате да завладеете света и виждате всичко в по-приятна светлина. Ако този човек е от противоположния пол, то е много лесно да се влюбите в него.

Признак четвърти
Проблемите стотят далеч от хората със силно биополе. Това не означава, че такива хора нямат никакви проблеми, те просто не им причиняват такъв дискомфорт.

Признак пети
Ако човек има силно биополе, тогава той най-вероятно е лидер. Да водите другите и да бъдете слаби са две неща, които са напълно несъвместими едно с друго.

Признак шести
Силно биополе – силно тяло. Когато човек е силен психически, той е силен и физически. Той е издръжлив, бавно се уморява и винаги е готов да постигне нови висоти.

Признак седми
Умът му е отворен. Тези хора не се страхуват да експериментират, разширяват границите, гледат отвъд хоризонта. Силната енергия не позволява да се страхувате от промените. Това отново доказва, че животът е динамичен. Животът постоянно се променя и трансформира.

Всички седем признка са абсолютно различни. С развитието на всеки един от тях расте и биополето.

Просто трябва да работите върху енергията и мирогледа си – тогава всичко ще се получи.