НАЧАЛО ЗДРАВЕ Компрес при ревматоиден артрит с картофи и лук

Компрес при ревматоиден артрит с картофи и лук

0
Компрес при ревматоиден артрит с картофи и лук
Компрес при ревматоиден артрит с картофи и лук

Компрес при ревматоиден артрит – опитайте това народно средство, за да се избавите от болката!

Ето как да се отървете от ревматоидния артрит по напълно естествен начин! Струва си да опитате!

Ревматоидният артрит е хронично и дегенеративно заболяване, което причинява възпаление на синовиалната мембрана (мембраната, която защитава, подхранва и покрива хрущяла) на ставите и съседните тъкани.

Артритът понякога може да причини промени в тялото ви и да увреди органи или системи като сърцето, белите дробове и бъбреците.

Възпалението, образувано в мембраната, е отговорно за болката, подуването, усещането за скованост, което пациентите могат да усетят сутрин, както и за загубата на подвижност на ставите, която става хронична.

Това заболяване засяга някои стави по-често и по-интензивно от други. Обикновено страдат най-мобилните стави: ръце, рамене, крака, колена, глезени, бедра.

Ще ви разкажем историята на една жена на име Сузи, която успяла да се отърве от болката и другите симптоми на артрит, използвайки абсолютно естествен метод!

Сузи е на 62 години, тя започнала да изпитва много силни болки в раменете, лактите и коленете, тъй като тази болка се оказала симптом на артрит.

Следвайте нашите препоръки, почерпете от чуждия опит:

На пациентите, страдащи от артрит, се предписват лекарства на основата на опиоиди, въпреки че има и други по-безопасни възможности за лечение на тази ужасна болка.

Например, физическите упражнения могат да намалят болката и да подобрят функционирането с около 40%. Такъв бил и случаят на Сузи – тя изпробвала много възможности, какво ли не опитала, болката изчезнала само за 2 месеца, след като Сузи спряла да използва млечни продукти и други животински протеини.

В същото време тя редовно правела компреси, за да облекчи състоянието си.

Тя описва своето изцеление като нещо, което й дава напълно ново тяло, пълно с енергия и без заболявания.

Компрес при ревматоиден артрит и други симптоми на артрит – необходими са ви следните съставки:
1 голям картоф
1 супена лъжица ленено семе
100 мл. вода
1 средна глава лук

Начин на приготвяне:
Сложете една супена лъжица ленено семе към водата, сварете сместа в продължение на 10 минути, след това отстранете от котлона и оставете да се охлади.

Измийте и обелете лука и картофа през това време, след това ги нарежете на малки парченца. Към охладената смес, добавете картофите и лука, разбийте сместа с блендер и изсипете излишната течност.

Приложение: Нанесете върху болезнения участък от тази смес, оставете компреса за 1-2 часа.