НАЧАЛО ЗДРАВЕ Кубче лед на това място върши чудеса. Опитайте!

Кубче лед на това място върши чудеса. Опитайте!

0
Кубче лед на това място върши чудеса. Опитайте!
Кубче лед на това място върши чудеса. Опитайте!

Кубче лед на това място върши чудеса

Невероятно подобрение във физическото благосъстояние ще ви осигури само една проста процедура. Поставете кубче лед на това място и ще се случи чудо.

Главоболието ще премине, цялото тяло ще се активира, ще се чувствате изключително бодри.

Точката фън фу е уникална. Това е зона, която влияе директно върху мозъка, защото няма нищо между кожата и мозъка на това място! Опитайте се да извършите тази необичайна уелнес процедура и ще си осигурите максимален ефект за тялото без допълнително усилие!

Фън фу
Лесно е да стимулирате тази точка: трябва само да поставите парче лед към зоната, показана на рисунката. Тя се намира вътре в кухината между сухожилията на шията, на около 3 см. над границата със скалпа.

Тук главата и шията се събират. Оставете кубчето лед в продължение на 20 минути. Необходимо е да повтаряте процедурата веднъж на всеки 3 дни – според китайската акупунктура, това е оптималният интервал. За най-добър ефект се препоръчва да правите това на празен стомах.

Защо е необходимо да прилагате лед? Това ще създаде температурна разлика, която ще стимулира притока на кръв към мозъка. Областта на главата и шията е невероятна, има центрове, които са отговорни за дишането и кръвоснабдяването на тялото.

С тази проста процедура можете да излекувате редица заболявания и да укрепите тялото като цяло. Заболяванията на дихателната и сърдечно-съдовата системи, дисфункцията на щитовидната жлеза, затлъстяването и поднорменото тегло, вегетативната дистония, хипотонията и хипертонията – всичко това може да бъде заличено от живота ви чрез стимулиране на точката фън фу.

Има и друга тайна. Това е най-уязвимото място в тялото ни. Китайските самураи използвали това знание и нанасяли наранявания на враговете си, несъвместими с живота. Но има и друга страна: липсата на кост, която предпазва мозъка, прави тази зона притежател на изключителни лечебни свойства. Опитайте и и се убедете в безотказното действие на този метод!

Въздействието върху точката фън фу ще върне на организма нормалното му физиологично състояние.

Споделете тайните знания на китайската акупунктура с близките си!